08 October 2009

PROMIT!!!

Ce am invatat mai nou pe blogosfera?

Ca si pe blogosfera sint aceeasi oameni ca si in realitate. Am invatat ca nu conteaza cit incerc eu sau altcineva sa se ascunda, eventual comportamentul ne da de gol cine sintem pe fiecare in parte. Unii sintem pripiti, altii neatenti, altii fara consideratie fata de simtamintele altora…altii egoisti, altii lacomi, altii mindrii…altii falsi, altii cu o credinta fara substanta, altii cu un fel de substanta fara credinta…mai buni, mai rai, mai bine intentionati, mai absurzi…mai plini de sine, mai fatarnici, mai spirituali, mai lumesti...

Altii mai maturi altii mai infantili…dar toti destepti foc…si toti le stim pe toate si majoritatea copiii Aceluiasi Tata care a trebuit sa-si dea Fiul sa ne rascumpere …ca eram morti in faradelegile noastre si fara speranta.
………….
Ca un Tata iubitor Dumnezeu ne mai sufere…si in viata de toate zilele si in blogosfera. Daca n-ar fi El, Domnul nostru sa ne iubeasca asa cum sintem; daca nu s-ar fi jertfit El pentru noi sa ne scoata din situatiile in care ne bagam si cind trebuie si cind nu…daca n-ar fi El sa spuna "Destul" sau "Nu te teme" sau "Sint cu voi" sau " Veniti la Mine" sau "Ma duc sa va pregatesc un loc" sau…"Oricine cauta gaseste" sau "Oricui bate I se va deschide" sau "Aruncati asupra mea toate ingrijorarile voastre"…ce ne-am face?

Cea mai mare porunca este sa-l iubim pe El. Urmatoarea ar fi sa ne iubim aproapele…chiar si aproapele virtual…Asta nu inseamna ca am sa inghit toate gogomaniile ce le citesc citeodata si nici ca am sa fiu de acord . Si am sa spun ceva daca cred ca trebuie spus. In afara de o singura persoana care a venit cu lucruri obscene pe blog, n-am sters inca comentariile nimanui. N-oi fi de acord cu motivele, ideile, politica, sugestiile sau "complimentele" ce mi le faceti dar...am sa ma straduiesc sa va iubesc…Promit!

6 comments:

Andrei Răduţu said...

Frumos si bine punctat:)...o seara buna:)

kis said...

Asa e ,si totusi fiecare putem alege sa citim ceea ce ni se potriveste si ceea ce ar putea sa ne fie de folos !
Fi binecuvantata!

elena marin-alexe said...

De acord. Imi place sinceritatea ta si cred ca si Lui ii place.Oameni ca tine , sunt ceva mai rari chiar si pe virtual.Fii binecuvantata!

Rodica Botan said...

Rappa_ru si tie o seara buna...sau mai degraba o dimineata glorioasa...

Rodica Botan said...

Kis...binecuvintari si tie...din toata inima.

Rodica Botan said...

elena, multumesc pentru compliment...nu multa lume apreciaza sinceritatea. Viata insa m-a invatat sa o caut si sa o practic. Am mai putine dureri de cap. Si in aceeasi idee, apreciez si eu cind gasesc oameni care accepta realitatea si o prezinta asa cum este...dorm mai bine cind sint inconjurata de oameni imperfecti dar sinceri si doritori de bine.
Domnul cu tine prietena draga...