27 October 2009

POLEMIZARE? ...SAU POLENIZARE...

Eu…-Ionica mama…mor...Am fost "jignita"…Mi s-a spus ca fac parte din trupa " romanian-american old ladies ". (trupa romano-americana de femei batrine). Eu…batrina!!! Uita-te tu la mine…arat eu asa batrina? Oho-ho-ho...Numa' cata tu pe internet sa vezi cu ochii tai ce jigniri mi s-au adus!!!... http://romaniaevanghelica.wordpress.com/2009/10/27/totale-16/  …Vai, vai si iar vai …ca am sa mor de suparare!!!

Ionica: - Da... ce-ai facut?

Eu: - Cum ce-am facut? Tot animal ramii...Ce intrebare-i asta? Unde ti-e compasiunea? N-am facut nimic…absolut nimic! Ti-am promis ca nu ma mai iau de Alin…cel putin o vreme...doar ca am ...ris.

Ionica: - Cum...ai ris? Si pentru aia Alin te-a facut batrina?

Eu: - Chiar asa…Elisa a zis ca are un berbecut tare frumusel dar de cind i-au iesit cornitele se arunca in toti si toate…si eu am intrebat-o daca i-a dat vreun nume…daca l-a alin(tat)
http://rasvancristian.wordpresscom/2009/10/15/fratele-grimm/#comment-7229

Ionica: - Miauuuuuuuuuuu-uite cum te bagi iara in covasala lor. Eu stiu ca am patit-o cu Johnny…Cu astia nu-i de glumit…

Eu: - Tot atita, n-am ce face…cind Elisa a zis ca o sa incerce sa-i puna numele Alin…n-a mai stat risul in mine …N-am stiut ca exista o limita de virsta pentru ris…tu stii ca nu prea ma tin dupa sfaturile si indicatiile nimanui...

Ionica: - Mie-mi spui? Tu nu asculti nici de sfatul medicului!!!Da, nu mi te plinge mie atuncea…Descurca-te! Nu stiu pe unde ti-i scoate camesa…ca stii ca 'mnealui ameninta tare. Eu a trebuit sa ma duc la Psihiatru ca nu mai puteam toarce de stresat ce eram…poate chem pe doctorul meu sa vad daca are vreo fereastra libera?…

Eu: - Ai innebunit? Ce sa caut eu la doctor? Si inca veterinar... Numa daca nu ma duc pentru ceva bottox…sa ma fac iara tinara…ce zici?

Ionica: - (care tocmai terminase de citit articolul de pe "Vindecatorul")…Lasa prostiile!!! Nu se uita nimeni la tine , oricum...Ai vazut ce scrie? A zis ca a polenizat! Asta e grav...Mie mi-e frica de albine…m-a impuns una de nas vara trecuta…Nu vreau sa-mi mai pierd figura dragalasa, asa ca astimparate…nu-mi plac nici viespile nici albinele…nici paianjenii…Ohhhh...

Eu: - Nu polenizat!!! Polemizat motan incult ce esti…aia este cu totul altceva…

Ionica: - Si cine polemizeaza pe cine?

Eu: - Adevarul adevarat este ca nu cred ca stie nici Alin ce inseamna…dupa cum am vazut eu… el polemizeaza ca si berbecutul lui Elisa.... Ii place sa-si faca intrarea... si sa ameninte ca polemizeaza , numai ca singurul lucru care l-am vazut este ca se arunca din cind in cind la oameni sa-i sperie si se stropseste… Cuvintul "POLEMIZAT" suna frumos…rotunjit…si deaia il foloseste asa des, ca lui ii plac obiectele rotunde?

Ionica: - Ii dau eu ghemul meu daca se linisteste…

Eu: - Nu-i ideea proasta! - Hei...Aline…daca citesti…(si daca zici ca nu citesti nu te cred) vezi ca
Ionica e dispus sa-ti ofere ghemul lui cu care se joaca…sa te mai relaxezi un pic. Lasa un mesaj!!!
Ionica e prea batrin sa se mai joace cu ghemul…si eu prea batrina (parerea ta) ...sa rid de el...

Eu: - …si Alin a mai zis zis ca am gura mare.

Ionica: - Si? O ai?

Eu: – Nu stiu…tu ce zici?

Ionica: – Eu unul…nu vreau sa aflu! Il las pe Alin...sa afle el primul...

5 comments:

Anonymous said...

Rodica link-ul este cam degeaba pus . Articolul a fost sters de pe Romania Evanghelica.

cllod said...

Mai bine lasa postarea aia decat sa scrie aiureli despre mine si prosti despre altii :)

Rodica Botan said...

Lia, am corectat linkul...

Rodica Botan said...

cllod...daca n-ar scrie despre tine si prostii despre altii...ce-ar mai scrie? N-ar mai avea subiecte...numai predicate!!!
:)

windwhisperer said...

polentizare :) :)