20 October 2009

MAI EXISTA DISCERNAMINT?

Viata Europeana a murit la Auschwitz
Urmatorul este un articol scris de un scriitor spaniol, Sebastian Vilar Rodrigez si publicat in ziarul Spaniol pe data de 1-15-08. Nu o sa va ia multa imaginatie sa multiplicati aceasta situatie sau s-o plimbati prin restul Europei si posibil chiar in restul lumii.
........................................
Amintiti-va cind veti citii - articolul a fost in ziarele spaniole pe data de marti , 15 ianuarie 2008, 14:30:20 -0500

TOATA VIATA EUROPEANA A MURIT LA AUSCHWITZ

de Sebastian Vilar Rodrigez
Mergeam pe strazile Barcelonei, si deodata am descoperit u n adevar teribil - Europa a murit la Auschwitz. Am omorit 6 milioane de evrei si i-am inlocuit cu 20 de milioane de musulmani. La Auschwitz am ars o cultura, ginduri, creativitate si talent. Am distrus Poporul Ales...cu adevarat alesi, pentruca ei au produs minunati si grozavi oameni care au schimbat lumea.

Contributia acestor oameni este simtita in toate domeniile vietii: stiinta, arta, schimburi internationale, si peste toate astea un fel de constiinta a lumii. Astia sint oamenii pe care i-am ars.

Si sub prezenta tolerantei, si pentruca vrem sa ne demonstram noua insine ca sintem vindecati de boala rasismului, am deschis portile la 20 de milioane de musulmani, care ne-au adus prostie si ignoranta, extremisti religiosi si lipsa de toleranta, crima si nevoi, datorita lipsei de vointa si mindrie de a munci ca sa-si intretina familiile.
Ne-au explodat trenurile si au schimbat minunatele noastre orase spaniole ca am inceput sa aratam ca si... lumea a treia, inecata in mizerie si crima.Inchisi in apartamentele lor pe care le primesc gratuit de la guvern, planuiesc crime si distrugerea gazdelor naive. Si noi in mizeria in care am ajuns, am schimbat cultura pentru o ura fanatica, talentele si indeminarea pentru aptitudini distructive, inteligenta pentru inapoiere si superstitii.

Am schimbat lupta pentru pace a evreilor din Europa si talentul si sperantele lor intr-o viata mai buna pentru copii lor, determinarea lor de a supravietuii pentruca viata este sfinta, cu acesti oameni care cauta moartea, pentru niste oameni consumati de dorinta mortii lor si a altora, pentru moartea copiilor lor si moartea copiilor nostrii.
Ce gresala teribila a fost facuta de mizerabila Europa...
.................................
Multi american i au devenit si ei atit de izolati, de rupti de realitate, ca-si imagineaza ca America va suferi o infringere, dar fara ca ei sa aiba vreo inconvenienta. Absolut fara intentia de a face vreun profil! Lauati o pauza va rog, reflectati la urma, si treceti peste intrebarile testului de mai jos. Aceste evenimente sint fapte istorice. S-au intimplat cu adevarat. Va amintiti?

Iata testul:

1. 1968 Bobby Kennedy a fost puscat si omorit de:
a. Superman
b. Jay Leno
c. Harry Potter
d. Un extremist cu virsta intre 17 si 40 de ani.

2. In 1972 la Olimpicele de la Munich au fost prinsi si masacrati atleti de catre:
a. Olga Corbett
b .Sitting Bull
c. Arnold Schwarzenegger
d. Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani.

3.In 1979, Ambasada USA din Iran a fost ocupata de:
a. niste norvegieni care s-au pierdut
b.Elvis
c. Un autobus de 8o de femei batrine-turiste
d. Extremisti musulmani intre 17 si 40 de

4. In anii 1980 un mare numar de americani au diparut in Libanon, fiind luati de:
a. John Dillinger
b. Regele Suediei
c. Organizatia de copii Boy Scouts
d. Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani

5. In 1983 baracile pentru US Marine au fost bombardate de:
a. Baiatul care aduce pizza
b. Pee Wee Herman
c. Geraldo Rivera
d. Extremisti musulmani intre 17 si 40 de ani...

6. In 1985 un vapor de croaziera Achille Lauro a fost interceptat si un pasager American in virsta de 70 de ani a fost aruncat peste bord in scaunul lui pe roti de catre:
a.Smurfs
b.Davey Jones
c. Micuta Sirena
d. Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani.

7. In 1985 TWA , zborul 847 a fost hijacked in Atena si un US navy diver care a incercat sa salveze pasageri a fost omorit de:
a. Captain Kidd
b. Charles Lindberg
c. Mother Teresa
d. Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani.

8. In 1988, Pan Am Flight 103 a fost bombardat de:
a. Scooby Doo
b. The Tooth Fairy
c. The Sundance Kid
d. Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani.

9. In 1993 the World Trade Center a fost bombardat pentru prima data de:
a. Richard Simmons
b. Bunica Moses
c. Michael Jordan
d. Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani.

10. In 1998 Ambasada US din Kemya si Tanzania au fost bombardate de:
a. Mr Rogers
b. Hillary Clintin ca sa ia atentia de la Bill si problemele lui cu femei...
c. Federatia de Wrestling Mondiala
d. Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani.

11.In 09/11/01, 4 avioane au jost hijacked. 2 au fost folosite ca misseles ca sa loveasca Centrul de Schimburi Bancare a lumii, si celelalte doua... unul a intrat in U.S. Pentagon si celalalt a fost deviat de pasagerii din avion...Mii de oameni au murit...Vinovatii:
a. Bugs Bunny, Wiley E.Coyote, Daffy Duck si Elmer Fudd
b. Cortul Suprem
c. Mr Bean
d. Musulmani intre 17 si 40 de ani.

12. In 2002 Statele Unite a luptat in razboiul din Afganistan impotriva:
a. Enron
b. Biserica Luterana
c.The NFL
d. Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani

13.In 2002 reporterul Daniel Pearl a fost kidnapped si omorit de:
a.Bonnie and Clyde
b.Captain Kangaroo
c Billy Graham
d.Musulmani extremisti intre 17 si 40 de ani...

Nu...nu vad de loc aici un tipar ...nu pare a fi o situatie in care i s-a nazarit cuiva sa nu-i placa de arabi...pentruca nu ne place culoarea turbanelor ce le poarta... ca sa justific creerea unui profil...nu-i asa? Asa ca, pentru a asigura ca Americanii nu vor ofensa niciodata pe nimeni si in special ca nu le place de fanaticii care intentioneaza sa ne omoare, angajatii de la aeropoarte au sa se opreasca sa mai caute in gentile unora dintre turisti. Ei vor continua insa sa controleze bagaje si gentile si chiar personal, pe babutele de 80 de ani, copii mici, pilotii avioanelor respective care poseda identificare adecvata, agentii secreti membrii ai gardei personale a Presedintelui, Congressmans de 85 de ani care au tije de metal la solduri, si cistigatorul Medaliei de Onoare si fostul Guvernator Joe Foss; dar n-o sa se atinga de barbatii musulmani mai ales cei intre 17 si 40 de ani...care pica exact in profilul extremistilor musulmani. Faceti cumva ca acest mesaj sa ajunga la urechile sau ochisorii corecti din punct de vedere politic ai D-nei Gloria Aldreds si alti atorney...oameni grei de cap care lucreaza pentru Justitia Federala care sint total lipsiti de discernamint ...poate, poate o sa le fie rusine de ei insisi...desi ma tem ca n-au fost educati de fel in acest sens...

3 comments:

Corneliu said...

Buna, Rodica.
M-as bucura daca mi-ai putea indica sursa originala in limba spaniola a articolului lui Sebastian Vilar Rodrigez, cu posibilitatea de a-l citi (link sau sub alta forma).
Iti multumesc si iti apreciez blogul.
Numai bine. Corneliu.
corneliu888@yahoo.com

Florin said...

Nu exista nici un Sebastian Vilar Rodrigez

Rodica Botan said...

Nu exista nici un Florin...