01 October 2009

"EU"... NU MA SCHIMB...

De Vonette Bright

Tradus Rodica Botan
Bine ca Dumnezeu nu este asa. Este un Dumnezeu emotiv, dar nu este un Dumnezeu instabil din punct de vedere emotional. Te iubeste si iti doreste binele. Dragostea lui nu se schimba niciodata. Nu scade si nu se schimba in intensitate de la o zi la alta.

Iata o poveste care va ilustra acest concept. In timp ce mergea la College, Lloyd C.Douglas, autorul cartii “The Robe” (Camasa Lui Christos), a locuit intr-o casa unde se inchiriau camere (boarding house). La parter, locuia un profesor de muzica pensionar care era foarte bolnav si nu putea sa paraseasca camera lui niciodata. In fiecare zi, Domnul Douglas isi facea aparitia la usa profesorului… “Hei…ce vesti bune mai ai…?” intreba el voios…

Profesorul, isi lua diapazonul in mina, il lovea usurel de scaunul lui pe roti si cum tinea diapazonul ridicat sa se auda sunetul , spunea…”Aceasta este nota Do…A fost nota Do ieri, o sa fie nota Do miine si de acum intr-un milion de ani…tot nota Do o sa fie…”

Este usor sa ne imaginam ca Domnul Isus ne iubeste numai cind sintem noi buni si facem lucruri bune…si deci ca dragostea Lui este tot la fel de imperfecta ca si noi. Dar nimic nu poate fi mai neadevarat. Tot ce trebuie sa facem este sa cautam in Biblie dupa adevar.

In Maleahi 3:6, Dumnezeu spune: “Caci Eu sint Domnul, Eu nu Ma schimb…” Si Evrei 13:8 spune ”Isus Christos este acelas, ieri si azi si in veci.”

Asa ca nu ma crede pe mine, dar crede Cuvintul Lui Dumnezeu. Dumnezeu nu se schimba niciodata. Dragostea Lui pentru tine a fost atit de mare incit a dat pe singurul Sau Fiu ca sa moara pentru tine, ca sa plateasca datoria pentru pacatul tau. Arata-I si tu ca ii multumesti pentru actul lui plin de dragoste crezind in acest adevar care nu se va schimba niciodata. El te iubeste…te-a iubit dintotdeauna si te va iubii totdeauna.

4 comments:

elena marin-alexe said...

Este cel mai minunat lucru , ca Dumnezeu nu se schimba, caci de n-ar fi fost asa de mult eram spulberati ...la propriu.
Gandurile tale sunt cu har ca intotdeauna. Fii binecuvantata!

Rodica Botan said...

La fel si tie elena...si ca totdeauna, cuvintele tale ma incurajeaza.

Andrei Răduţu said...

Adevarat...ce bine ar fi daca am putea si noi sa fim constanti macar in unele privinte...

Rodica Botan said...

Intr-o zi...intr-o zi vom fi ca El, dar nu aici ma tem...nu pe pamint...