23 February 2009

REPEDE...O COMPRESA RECE PENTRU BATRINA TERRA!!!

Uite ca astazi mi-i s-a ajuns si de verzeala zidurilor… Cineva mi-a spus pe un blog ca am fost “ideologul de serviciu”. M-am gindit sa ma dau acuma mare om de stiinta si sa ma ocup de incalzirea planetei…de ce nu? Sa vad cine ma poate oprii…

Asa…!!! M-am tot gindit…(asta iara este ceva nepotrivit pentru zilele noastre, vorbesc de gindire…cine mai are timp?…)Se pare ca si romanii sint prinsi din toate partile de nebunia care o apucase pe America cu un pic in urma cind Al Gore fuse in lipsa de bani de buzunar si s-a gindit sa faca rost de ei dindu-se mare om de stiinta. Si fiindca gasii fraierii…de ce nu? A luart si Premiu Nobel pe seama asta si a facut si o groaza de bani…in timp ce casa lui foloseste energie exact asa ca mai inainte (si inainte folosea exagerat…)i-a fraierit pe Americani, astia sint acuma in stagiu de trezire, dar vezi…lumea e mare si Al Gore stie…ideea trebuie exploatata global…inainte de a se aseza omul la pensie…

Fiecare idee noua in tara asta poate fi aducatoare de bani. Imaginati-va daca a prins ideea de socialism dupa ce nu demult abia a cazut zidul din Berlin…cit de scurta e memoria unora. Acuma daca americanii, mai putin sofisticati decit europenii si mai “inculti” precum am inteles ca se crede, au crezut povestile astea cu incalzirea planetei…cum de europenii nu-s cu 5 minute mai destepti sa renunte la un asemenea nonsens? De ce toate prostiile din America trebuie copiate?

Mai oameni buni…cautati pe internet sa vedeti cite informatii stiintifice sint, de ce sa vii le dau eu, ca eu sint doar “ideologul de serviciu” si nu-s om de stiinta. Uitati-va si vedeti, ca va duc unii cu presu…si calatoria este lunga…si costisitoare.Sint oameni de stiinta care si-au pierdut joburile pentruca n-au promovat aceasta idee care nu are de loc o baza stiintifica. Si chiar daca ar exista ceva adevar si chiar daca planeta isi ridica treptat temperatura, credeti ca este treaba noastra sa-i punem compresa, acuma?

Cind ni s-a dat noua in grija planeta asta? Cind? Nu cumva o sa treaca verzii acuma la o noua etapa si sa vrea sa indrepte axa pamintului? Sau nu mai este Dumnezeu competent? Ca daca n-avem grija de suflet, racirea sau incalzirea planetei nu ne poate folosii la nimic. Mi-am zis ca daca cuiva nu-i place caldura…trebuie sa se straduiasca sa evite locurile fierbinti…si nu stiu daca pamintul va fi atit de cald…dar iadul cu siguranta ca va fi…Si daca cautam un loc confortabil pentru eternitate …el exista… si exista si solutie …dar nu e o solutie verde.

Solutia este Domnul Isus…care s-a dus sa ne pregateasca un loc…ca acolo unde va fi El sa fim si noi. Asa ca nu va obositi sa puneti planetei comprese ca s-o raciti…relaxati-va, faceti-va vint cu evantaiul cind e cald sau stati la aer conditionat si asteptati sa vina ziua cea mare…ziua plecarii…ca nu-i departe!!!

3 comments:

Anonymous said...

Se dau europenii si mai ales romanii mai destepti ca americanii, dar tot in vest se uita. Copiaza tot ce pot, mai ales ce e rau si dupa aceea tot pe americani pun vina. Ei nu au auzit pe "personal responsability", nu?

Anonymous said...

Pisica unde nu ajunge "miauna".

Rodica Botan said...

Ati auzit vreodata copii scuzindu-se pentru vreo prostie..."nu eu...el m-a facut sa fac cutare sau cutare lucru...?"