03 February 2009

DEMONSTRATII - LONDRA

February 1, 2009
http://www.youtube.com/watch?v=97hyDRjdXCE

London: 3,000 "Gaza demonstrators" chase 30 police officers while screaming "Islam is peace!"

Londra:3,000 “Demonstranti pentru Gaza”au urmarit 30 de ofiteri ai politiei in timp ce zbierau”Islam este pace”.
……………………….
De fapt zbierau cam asa…”Fufiti, fugiti, lasilor…fatwa!...Allahu Abkar!” Video de deasupra arata mai multe detalii . Cum populatia musulmana in UK este in crestere si creste de zece ori mai mult decit restul populatiei ne-Musulmane, imaginati-va ce fel de demonstratie vor face musulmanii in zece ani.

Video arata ofiterii alergind din fata demonstarntilor care au luat parte la acest protest violent in Londra, protest facut impotriva invaziei Israelului in Gaza.

Cele zece minute din acest film al unui amator, arata 30 de ofiteri fiind urmariti de demonstranti care striga “Allahu Akbar’ (Allah este cel mai mare) si Fatwa, care este o amenintare de moarte sub legea islamica.

Politia metropolitana a fost umilita de demonstranti in Londra …ei strigau…”Eliberati, eliberati Palestina”In timp ce treceau pe linga Palatul Sf. James, demonstrantii au inceput sa arunce cu conuri si pietre la politie, si puteti vedea politia retragindu-se, mergind cu spatele inainte din fata celor care ii amenintau. Un demonstrant a strigat “ Fugiti, fugiti, lasilor…Allahu Akbar” O femeie care era o organizatoare a demonstratiei, se ruga de ei…”Inapoi, inapoi”…dar ei se ingramadeau si mai mult si avansau catre politie. Au tratat-o cu indiferenta dar au fost perceptivi cind unul dintre barbati a strigat…”O sa o capatati, voi…”

Cind au ajuns la Piccadilly, in apropierea Hotelului de cinci stele Ritz, demonstrantii s-au apropiat si mai mult de politie care si-au scos batoanele in timp ce demonstrantii strigau din nou sa elibereze Palestina. Un politist se vede lovind un demonstrant. In ciuda rugamintilor unui alt ofiter care s-a adresat demonstrantilor sa se calmeze, cei ce protestau au ris de el si au aruncat din nou cu conuri in timp ce unul i-a strigat…”Porcule”.
…………………………..
Cind am primit acest mesaj , pe care l-am tradus aici, mai jos era si unul dintre comentariile unui musulman care s-a prezentat drept “Ramadan”

El spune:
”Fratii si surorile mele, noi trebuie sa exploatam asa zisa democratie si libertate de vorbire aici in Vest ca sa ne atingem scopurile. Profetul nostru Muhammad, pacea sa fie cu el, si Coranul, ne invata ca trebuie sa folosim orice metoda posibila si orice oportunitate ca sa invingem pe dusmanii lui Allah. Spune-ti infidelilor in public, noi va respectam legile si constitutiile voastre, dar noi musulmanii credem ca acestea au tot atita valoare cit hirtia pe care au fost scrise. Singura lege pe care trebuie sa o respectem si sa o tinem este Shari’a.”
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1133120/Police-ran-away-jeering-Gaza-demonstrators.html

No comments: