11 February 2009

LA MULTI ANI , VIRGINIA

Am primit astazi un e-mail consistent de la Virginia Brasov, care imi spune…
“AZI AM 65 DE ANI!
EBENEZER SI JEHOVA JIRE !
VIRGINIA”

Asa ca... am cautat o cintare pe care am ascultat-o mai demult si mi-a placut foarte mult.
I-o daruiesc de ziua ei…impreuna cu multe urari de bine si sanatate…
La multi ani Virginia…

http://www.youtube.com/watch?v=uATH_vHZACw&feature=related

3 comments:

Anonymous said...

Draga Rodica
Asa cum ai prevazut am deschis compiuterul dupa 11 pm, dupa ce au plecat cei 7 copii cu familiile lor(4 nu au putut venii fiind in alte localitati mai indepartate, dar m-au sunat ) si dupa ce am ajutat la putin la ordine.
Mai intai mi-ai rupt inima de mama(de cate ori am trecut pe aici !) si de bunica si de nursa RN, cu vestea bolii lui Aby si asa cum ne-ai rugat am inaltat un suspin Sus acolo unde se mijloceste inca pentru noi la Scaunul Harului si nu numai pentru ea dar si pentru mamica ei.Am cerut Har pentru aceste clipe ale noptii si zilele ce vor urma! Domnul poate sa omoare orice virus si orice microb mare sau mic vizibil sau invizibil -acesti dusmani nevazuti ai sanatatii noastre,dar nu mai mari decat Domnul nostru care i-a creat si la porunca Lui pot disparea ca si cum nu ar fi fost niciodata.Chiar azi am avut acest verset pe care mi-l spunea adesea personal sora Bintia Wurbrand din Psalmul 65 versetul 5 :In bunatatea Ta Tu ne asculti prin minuni,Dumezeu mantuirii noastre ,nadejdea tuturor marginilor indepartate ale pamantului si marii!
Apoi am citit mai jos pe blog si am ramas surprinsa! Nu ma asteptam la asa ceva !Cine sint eu ? E prea mult pentru mine!Este un cantec foarte frumos !Multumesc mult ca ti-ai luat din timpul tau asa de putin liber,pentru mine!Raman indatorata tie pentru dragostea ta si Domnului pentru Dragostea Lui care a turnat-o in inima fratilor si surorilor noastre intre care esti si tu!
Multumesc! Multumesc!Multumesc!
Virginia Brasov
PS.Pentru tine nu mai sint o anonima dar nu am alta cale de a ma inscrie caci nu am niciun web sau blog deocamdata caci sint foarte ocupata cu impartitul pizzei la fiecare usa !!Si sint vreo 1500 de usi!Slava Domnului!

Rodica Botan said...

Virginia...am zimbit singura gindindu-ma ca o sa fii luata prin surprindere. Deb este si ea bolnava ca as fi vrut sa pun si niste baloane pe blog...dar la asa ceva nu ma pricep. Ma bucur ca te-ai bucurat de mica mea surpriza. Dumnezeu sa-ti faca altele mai mari

Anonymous said...

Sora Virginia "La multi ani" !Dumnezeu sa va binecuvinteze sa traiti vesnic alaturi de cei dragi.Multumim pentru tot ce primim de la dumnezavostra . Pentru munca depusa Dumnezeu sa va rasplateasca .
viorica obeada