09 February 2009

PARAZITISM SPIRITUAL

From: santinela-bounces@santinela.com [mailto:santinela-bounces@santinela.com] On Behalf Of Alexandru IacobSent: Thursday, August 09, 2007 10:18 AMTo:
santinela@santinela.comCc: newsletter@santinela.comSubject:

am primit acest articol si am crezut ca merita sa vi-l impartasesc...

Parazitism...spiritual
Nu cred ca exista o zi in care sa nu se scrie cel putin intr-o publicatie, sa se vorbeasca la vreun post de radio sau tv, despre poluare.

Sunt poluate apele datorita deversarilor de tot felul.Este poluat aerul si la asta contribuie o serie de fabrici, intreprinderi cat si mai toate mijloacele de transport.Se vorbeste tot mai des despre poluarea sonora.

Poluarea este o amenintare serioasa pentru sanatatea fizica si psihica a omului.Stim asta deoarece pentru combaterea poluarii se bat si se zbat tot felul de organisme si organizatii ecologice, de protectia mediului.

Aceste organizatii stiu sa se zbata pentru cauza lor, stiu sa atraga atentia "cetatii" la gravitatea problemelor semnalate. Si de foartemulte ori au succes in demersurile lor.Dar, despre poluarea spirituala nu se vorbeste deloc in societate.

Vrajitoria, spiritismul, pornografia, violenta, alcoolismul, hotia, inselatoria, coruptia...O decadere morala fara precedent.Cine trebuie sa semnaleze toate astea? Cine trebuie sa traga semnalul de alarma?

"VOI, spunea Mantuitorul, sunteti sarea pamantului si lumina lumii!"De ce oare miroase atat de urat,a stricaciune in societatea noastra?

Si-a pierdut oare sarea puterea de a conserva?Daca aceasta societate si-a pierdut reperele nu este mai putin adevarat ca si bisericile evanghelice si-au pierdut directia.

Mai reprezinta bisericile acestea pe cineva? Pe cine? Cum?Citesc, din diverse surse, tot felul de stiri venite din biserici, scrise cu o "bucurie" inconstienta, sadica...Biserici care au renuntat la lupta, care traiesc in mod parazitar doar pentru ele insele.

In vechime, Domnul Dumnezeu a vorbit Israelului si i-a zis : "Iti pun inainte viata si moartea..."Societatea de astazi este sufocata de "oferta" diavolului.Dar, "contra-oferta" lui Dumnezeu unde este? Cine le-o face de cunoscut acestor oameni?

Nu-mi vorbiti despre ce faceti voi in biserici.Iesiti intre oameni, pe strazi, oriunde traiesc oameni si spuneti-mi : de unde aud ei vocea lui Dumnezeu?

Cineva, intr-o zi, va fi raspunzator de sangele generatiilor noastre sufocate de poluarea pe care o produce pacatul si intunericul.Dar, nu va resemnati cu gandul ca cineva va plati pentru asta.

Ganditi-va ca, zilnic, mor oameni!

No comments: