06 February 2009

PRIMA SAPTAMINA A LUI OBAMA IN CASA ALBA...SI DEJA UNII VAD ROSU IN FATA OCHILOR...

Noul nostru mesia a pornit-o tare bine…
Iata cit a fost de grozava prima saptamina…

“…Deja ratele lui de aprobare s-au coborit din stratosfera unde erau la 83%, la 68% dupa prima saptamina in office, date recente date de Gallup Polls…” CNN

-Prima zi in office, il contrazice si ii face reprosuri lui Biden (VP) in fata camerelor de filmat pentru o mica gluma facuta despre cel de-al doilea juramint…(cum nu se poate mai frumos sa te porti cu cel cu care trebuie sa conduci tara, al doilea in comanda, din chiar prima zi de lucru impreuna)

- Deja pregateste natiunea pentru promisiuni pe care n-are de gind sa si le tina. A spus printre altele”acuma, vreau sa fiu realistic—nu tot ce am vorbit in timpul campaniei o sa fim in stare sa facem in ritmul in care am sperat.” Ummm, oare de ce n-ai fost realistic in timp ce faceai promisiuni ca sa fii ales? Doar cu patru luni in urma ai promis toate astea…si ce anume s-a schimbat intre timp?

-Obama a promis ca sa inceapa imediat sa aduca trupele acasa din Iraq (cred ca astea au fost promisiuni de campanie, asa ca n-o sa avem surprize la capitolul asta.)…

-Obama, joi a dat un ordin sa inchida Guantanamo Bay, fara nici un plan insa unde sa mute prizonierii al-Qaida si fara nici un plan legal…

- In primele 72 de ore in office, n-a reusit sa initieze reducere de taxe pentru 95% dintre americanii care lucreaza asa cum a promis in timpul campaniei cu 3 luni in urma.

- Dupa ce l-a discreditat pe Bush pentru un dificit de un trillion de dolari creat in cei 8 ani la conducerea statului, Obama a reusit sa creeze unul dublu in prima saptamina. (i.e. “stimulus plan”[de risul curcilor- traducerea mea pentru LOL]), in care a inclus un buget pentru ca sa imparta condoms la copii nostrii…aici puteti alege intre ris si plins…eu am optat pentru ultimul.

-Obama creaza scene urite in camera presei pentruca nu i-au convenit intrebarile reporterilor ( dupa ce a fost intrebat despre plasarea lobiistilor in administratia sa…(cu iritare in voce) a spus…”…Vedeti, asta se intimpla? Nu pot sa vin sa va vizitez si sa dau mina cu voi daca ma puneti pe foc de fiecare data cind vin aici.” (Hello…!!!! Cam cu asta se ocupa presa la conferintele de presa…te pun pe foc domnule Prez…ia-o usurel…doar esti” conducatorul lumii libere”…-Fa-te comod!!!
(Mai rideti putin ca sa nu va vina sa plingeti)

-Presedintele Barack Obama vineri, a dat jos bannul pus de administratia lui Bush prin care se dau banii din punga federala pentru performarea avorturilor in afara Americii.

- Obama promite sa impinga billul “Anti-hate Crimes”(impotriva crimelor facute din ura) pentru care Bush a folosit dreptul lui de veto. (Bineinteles ca Bush a vrut asa un bill, dar erau provizii in cel dinainte facind posibila arestarea pastorilor daca predica ca homosexualitatea este pacat.)

-Obama porunceste inchiderea a toate inchisorile secrete care au mai ramas ( CIA “black site”) peste hotare si le-a interzis la interogatorii CIA sa foloseasca tehnici dure, deja interzise pentru interogatorii militari.

-Obama a ridicat bannul pus pe fondurile federale pentru cercetarea cu stemm cells…(Urmeaza acuma cloning si alte crime umane in numele stiintei)…

-Si in a cincea zi, din officiul Honorabilului Patrick Fitzgerald, au fost servite subpoenas la aproape toti membrii din trupa lui de senior stuff…si asta n-a durat mult…

-Quote. “ …In sfirsit , Obama a facut prima lui miscare politica proasta cind s-a apucat sa se certe cu Rash Limbaugh, spunindu-le la senatorii GOP, sa nu asculte acest post si sa se ocupe de pachetul de stimulus. (Quote…”Obama a calcat prima regula de duel politic: nu te apuca niciodata sa te certi cu cineva care cumpara cerneala cu butoaiele---ori, in cazul lui Rush Limbaugh, cineva care are zilnic 23 de milioane de ascultatori si trei ore de vorbit pe zi in care sa poata sa te faca sa arati ca un idiot…”)

Doar 207 saptamini mai avem! Abia astept sa vad cum o sa arate saptamina a doua…

4 comments:

Anonymous said...

Doar 307 saptamini?? eu am crezut ca atita au trecut deja....

Rodica Botan said...

...ai dreptate...cam asa ...numai imagineaza-ti cite prostii osa mai faca...

Anonymous said...

O-m trai si vom vedea
Qbama ce-o mai facea.........

Anonymous said...

O-m trai si vom vedea
Qbama ce-o mai facea.........