19 February 2009

NOI VREM...DIVORT!!!

Dragii mei americani liberali, de stinga, progresivi social, socialisti, Marxisti si suporteri ai lui Obama…

Convietuim impreuna cam de pe la sfirsitul anilor 1950; dar ultimul proces de electie m-a facut sa realizez ca as vrea sa divortam. Stiu ca ne-am tolerat unii pe altii de multi ani, de dragul generatiilor viitoare, dar cu tristete trebuie sa recunosc ca aceasta relatie e pe sfirsite. Cele doua ideologii ale Americii nu pot si nu vor putea nici in viitor sa agreeze in ceea ce este drept, asa ca hai sa ne terminam aceasta relatie in termeni prietenosi. Putem zimbii in timp ce invocam diferente imposibile de rezolvat si sa ne vedem fiecare de viata noastra.
…………………………………...
AICI ESTE MODELUL DE AGREMENT AL DIZOLVARII CASATORIEI NOASTRE.
Grupurile noastre pot sa imparta in mod echitabil tara si fiecare sa luam partea care ni se potriveste. Asta este partea cea mai grea, dar sint sigur ca vom putea ajunge in final la o intelegere facuta in mod prietenesc.

Dupa asta... lucrurile vor fi relativ simple. Reprezentantii nostrii pot insa fara mare efort sa imparta orice mostenire, dat fiind faptul ca amindoua partile au gusturi atit de diferite una de alta. Noua nu ne plac taxele redistributive, asa ca alea le puteti tine. De asemenea va lasam voua judecatorii si pe toti liberalii si ACLU.

Cum voi uriti armele si razboiul, vom lua noi toate armele, politia, NRA si armata. Va lasam voua pe Oprah, Michael Moore si pe Rosie O'Donnell ( va ramine insa voua responsabilitatea de a gasi un bio-diesel vehicol suficient de mare ca sa-i puteti muta.).

Noi o sa retinem capitalismul, corporatiile lacome, companiile farmaceutice, Wal-Marturile si Wall Street. Va lasam voua partea de care sinteti atit de atasati...pe iubitii vostrii homeless (oamenii strazii), homeboys (alt soi de vagabonzi), hippies (cultura inculturii) si pe emigrantii ilegali. Noi vom retine organizatia mamelor din Alaska (hot Alaskan Hockey Moms), lacomii de la CEO, si taranii nostrii (Rednecks). O sa retinem Bibliile si va dam tot NBC-ul si Hollywoodul voua.

Voi va puteti imprietenii linistiti atunci cu Iranul, cu Palestina si Franta, si noi ne vom pastra dreptul sa invadam si sa batem pe ei care ne ameninta. Va lasam si pe cei care fac proteste si cred in pacea cu arabii …Cind aliatii nostrii sau modul nostru de traire este asaltat, noi o sa actionam cu siguranta, si va dam astfel ocazii sa mai protestati si voi…(job security) ...

O sa ne pastram valorile Judeo-crestine. Va lasam cu bucurie Islamul, Scientologia, Humanismul si pe Shirley McClain. Puteti sa retineti ONU…doar ca va trebui sa le platiti voi pentru servicii…:). Noi o sa ne pastram SUV…truckurile si masinile mari si luxoase - consuma prea mult gaz oricum. Voi va puteti lua toate Subaru Station Wagons pe care o sa le gasiti.

Voi sa dati asistenta medicala la toata lumea, daca puteti gasii doctori care sa va serveasca (bineinteles unii care si practica medicina... Howard Dean), si care sa va urmeze unde sinteti locati (sic). Noi continuam sa credem ca asistenta medicala este un lux si nu un drept.

O sa ne pastram vechile imnuri …"The Battle Hymn of the Republic" si "National Anthem". Sintem siguri ca usor si cu placere le veti substituii cu alte cintece cum ar fi: "Imagine", "I'd Like to Teach The World To Sing", "Kum Ba Ya", ori "We Are the World."

Noi o sa ne straduim sa ridicam incet economia, voi o sa va ocupati febril de cei ce n-au economie si nici nu le pasa pentruca nu vor sa munceasca dar asteapta ca voi sa le sporiti confortul. (poate le reglati un pic si televizorul...)

Pentruca Istoria va ofenseaza asa de mult noi o sa ne tinem Istoria, Numele si drapelul. In spiritul unei despartiri prietenesti, pun pariu pe ANWAR , cine o a aiba nevoie de cine in 15 ani...

Sincerely, John J. Wall Law Student and an American

2 comments:

Anonymous said...

Si eu semnez divortul asta!

Rodica Botan said...

iti aduc pixul...
:)