20 February 2009

CINDVA ERA DOAR...IN GLUMA! CINDVA...

Daca nu citesti ziarul…nu esti informat! Daca il citesti…esti dezinformat! (Mark Twain)

“Sa zicem ca esti un idiot…si sa mai zicem ca esti congressman…Scuze…m-am repetat” (Mark Twain)

Un liberal este unul care se simte obligat fata de unii oameni si si-a propus sa se plateasca de obligatie …cu banii tai. (Gordon Liddy)

Democratia nu poate fi reprezentata de doi lupi si o oaie care voteaza ce sa puna pe masa la prinz…

Ajutorul din strainatate poate fi definit ca un transfer de bani de la oamenii saraci dintr-o tara la oamenii bogati din alta tara…

Tara asta are nevoie de …cit mai multi oameni deveniti someri prin reducerea posturilor de guvern…(Edward Langley, artist (1928-1995))

Singura diferenta intre un functionar care iti ia taxele si unul care lucreaza pe taxi este ca taximetristul nu te jupoaie de piele…(Mark Twain)

Guvernul este ca si sistemul digestiv al unui bebelas: cu un apetit bogat la o intrare si cu lipsa de responsabilitate la iesire. (Ronald Regan)

Doar pentruca tu nu cistigi nimic din politica nu inseamna ca politica n-o sa aiba nici un cistig …de la tine. (Pericles-430 BC)

Daca credeti ca asigurarea medicala este scumpa acuma, stati sa vedeti cit o sa va coste cind o fi de gratis. (P.J.O’Rourke)

In general, arta de a guverna consta in a lua cit se poate de multi bani de la un grup de cetateni ca sa dea la alt grup de cetateni (Voltaire-1764)

Nu costa bani sa vorbesti…cu exceptia cind se vorbeste in Congres .

Un guvern suficient de puternic sa iti dea tot ce vrei, este destul de puternic sa-ti ia tot ce ai…(Thomas Jefferson).

Nu glumesc…ma uit doar ce face guvernul…si raportez!

No comments: