18 February 2009

"LOVE STORY" PE SFIRSITE?

Media a avut un fel de aventura de dragoste cu Obama in timpul campaniei si al tranzitiei - dar luna de miere poate sa se sfirseasca in curind. Aceasta este viziunea publicatiei "Advertising Ave", care prezice ca media in mod inevitabil o sa arunce din ce in ce mai mult umbrele criticismului...si nu razele adoratiei asupra presedintelui. Intr-un articol cu titlul " O aventura de dragoste pe terminate; si cum media il va sfisia pe Obama" , Ad Age, noteaza ca "nu este secret ci universal stiut si un lucru cu care ne-am obisnuit de-acuma, ca media este pro-Obama"

"Dar cum orice sminteala in politica trebuie sa ia sfirsit - e aproape vizibil deja cum media se straduieste din rasputeri sa isi foloseasca obiectivitatea." Ad Age citeaza un editorial din Los Angeles care a fost suportiv pentru Obama in timpul campaniei, promitind ca publicatia lor " o sa-l scrutineze pe Obama si ca o sa faca raportul dintre promisiunile lui si ceea ce realizeaza de fapt si va revenii cu rapoarte."

Si un alt suporter de-al lui Obama, The New York Times, are un articol cu titlul " Semne ingrijoratoare se arata in tranzitia ultimelor zile..." Articolul din Ad Age spune ca "Obama pina acuma continua sa apara competent si grozav de disciplinat. Dar nu coopereaza cu nevoile mediei...Nu conteaza insa, zic ei...Ca in final...media totdeauna reuseste ... sa-si atinga scopurile

2 comments:

Anonymous said...

Sa speram ca jurnalismul reinvie...ca de anul trecut e mort.

Rodica Botan said...

...yeap...miroase de mult...