18 February 2009

AM MAI MULT DECIT NU AM!!!

In 1991, cind Successories l-a angajat pe Tim Dumler pe post de contabil manager al corporatiei , acesta a impartasit sefului lui, Neil Sexton dorinta lui de a ajunge omul nr 1 in ramura in care lucra, care era vinzari…dar ca sa fiu sincer, trebuie sa recunosc ca acesta din urma avea indoieli ca Tim ar putea sa reziste pe post o singura luna…nicidecum ca va avea succes si ca va fii printre primii…

Primele doua interviuri pe care Neil le-a avut cu Tim au fost prin telefon, si au fost trecute cu succes. Dar cind Neil l-a intilnit pe Tim pentru prima oara, a fost de-a dreptul socat sa afle ca Tim era aproape orb( legally blind). El a inceput sa-si piarda vederea cind era prin clasa a a treia din cauza unei boli numita degeneratie maculara.

http://news.simpletruths.com/servlet/cc6?kpuitLQURAQSVjzfkkxinLQJhuVaVYhttp://news.simpletruths.com/servlet/cc6?kpuitLQURAQSVjzfkkxinLQJhuVaVY

Tim a recunoscut ca va avea probleme sa faca intrarile la comenzi in computer, dar a oferit o solutia plauzibila. El i-a spus lui Neil despre o masina pe care o poate adauga computerului ca sa mareasca literele pe ecranul acestuia la marimea de 2 inches. Si Tim a adaugat …ca e gata sa investeasca el pentru aceasta masina in cazul cind i se ofera jobul.

Dupa aceasta conversatie, Neil a venit la birou si a explicat situatia…I-am spus…”Neil…da-i o sansa”, dar trebuie sa admit, am avut si eu indoieli ca Tim o sa se descurce.

Ce sa va spun…am fost cu totii gresiti. Noi am subapreciat pasiunea si tenacitatea lui Tim si determinarea lui . Chiar daca ii lua mult mai mult timp sa intre comenzile in computer, Tim isi facea treaba. Venea mai devreme, muncea mai tirziu…si oricit era nevoie…era gata sa faca sacrificiul.
In primul an, el a fost unul dintre primii zece reprezentanti ai vinzarilor corporatiei, cu peste $500,000 de vinzari. In 1994 era numarul unu cu $700,000 si in 1997 cu $950, 000. Clientii lui il iubeau pentruca atunci cind nu vezi, devii un ascultator minunat. Iar colegii il iubeau din cauza atitudinii lui pozitive.

Pentru mine el a fost o inspiratie. L-am intrebat odata, “Tim, cum reusesti sa fii atit de pozitiv?”…El mi-a zis…”Mac, este o nefericire pentru mine sa nu vad, dar trebuie sa-ti spun ca lupta cu aversitatile m-a facut o persoana mai buna. Am ajuns sa inteleg ca am mai mult decit nu am. Imi iubesc familia, imi place ceea ce muncesc, si iubesc oamenii cu care lucrez. Sint binecuvintat in asa de multe feluri…”

No comments: