07 February 2009

NOI REGULI LA LOCUL DE MUNCA!!!

(Multumiri Sica!!!)

CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala aunui doctor princare se adevereste ca sunteti bolnav. Daca putetimerge la doctor,inseamna ca puteti veni si la serviciu.

OPERATII CHIRURGICALE
Operatiile chirurgicale sunt interzise . Atata vremecat sunteti angajatla noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu vetielimina nimic. Noiv-am angajat intact. In cazul in care eliminati unorgan, vom consideraacest lucru indisciplina la locul de munca.

ZILE IN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Elese numesc sambatasi duminica.

ZILE DE CONCEDIU
Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioadaa anului.Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si25 decembrie.

ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricumnu mai putetiface nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti.In cazurile rarein care un angajat va fi nevoit sa participe lainmormantari, acestea sevor programa seara tarziu. Vom fi bucurosi sa vapermitem sa lucrati inpauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cuconditia sa vaterminati insarcinarile pe ziua respectiva.

ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza . In oricecaz, este necesarun preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unuiinlocuitor care sava preia atributiile.

FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta. Incepand cudata prezentei se va merge latoaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatiial caror nume incepe cu "A" se vor duce de la 8:00 la8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, si asa maideparte. Daca nu va puteti deplasa in timpul alocat,veti fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi candsunteti programati. In situatii de maxima urgenta,angajatii pot face schimb de locuri intre ei.Superviserii ambilor angajati implicati in schimbtrebuie sa aprobe in scris aceasta schimbare.In plus, se limiteaza la maxim 3 minute stationarea intoalete.La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma,hartia igienica se va retrage automat, usa de latoaleta se va deschide iar contravenientul va fifotografiat.
La a doua abatere, fotografia va fi publicata pesite-ul companiei la rubrica "Acte de indisciplina".

PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa,deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a aratasanatoase.
Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minutepauza de masa, pentru a-si pastra silueta.Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza demasa deoarece este suficient pentru a lua o pastila deslabit.Va multumim pentru loialitatea aratata fata decompanie. Suntem aici pentru a asigura o experientapozitiva angajatilor. Orice intrebari,comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii,frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vorfi adresate in alta parte.

CUM NE IMBRACAM
Este recomandat sa veniti imbracati la serviciuconform salariului primit.Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Guccide $600 vom presupune ca o duceti bine din punct devedere financiar, deci nu aveti nevoie de o marire desalariu.Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sava administrati banii mai bine pentru a va cumparahaine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de omarire de salariu.Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo undetrebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marirede salariu.

Va dorim o saptamana placuta.
Conducerea

No comments: