04 February 2009

"HALAL" SITUATIE...

Am reluat articolul in engleza de pe blogul fratelui Branzei Daniel. Cautati-l la http://barzilaiendan.wordpress.com/


Tradus de Rodica Botan
ISLAMIZARE

O descriere excelenta a conceptului cunoscut sub numele de “Islam”. Nu este numai religie, ci este un concept general de viata care controleaza zilnic comportamentul fiecarui musulman. Va rog sa cititi cu grija , incercati sa intelegeti ca sa ajungeti sa stiti de ce acest fenomen este in crestere.
………………………..
Islamul nu este o religie si nu este un cult. In forma lui intreaga cuprinde in totalitatea lui…un sistem de viata. Islamul are mai multi componenti: religios, legal, politic, economic, social si militar.

Componentul religios este doar “barba”(care ascunde) restul componentilor. Islamizarea incepe doar cind sint suficienti musulmani intr-o tara ca sa inceapa sa se agite pentru privilegiile lor religioase. Cind o societate corecta din punct de vedere politic, toleranta si diversa din punct de vedere cultural, agreaza cu cerintele musulmanilor pentru privilegii religioase, celelalte componente ale islamului isi fac si ele aparitia.

Uite cum merge treaba:
Atita vreme cit populatia musulmana ramine sub 2% in oricare tara ar fi, ei se vor comporta in asa fel incit sa fie recunoscuti ca o minoritate linistita, iubitoare de pace si care nu da semne de pericol pentru restul populatiei: urmatoarele tari prezinta o asemenea situatie la ora actuala:

· United States - Muslim 0.6%
· Australia - Muslim 1.5%
· Canada - Muslim 1.9%
· China - Muslim 1.8%
· Italy - Muslim 1.5%
· Norway - Muslim 1.8%

Intre 2% si 5% incep sa faca prozeliti din alte grupe etnice minore si care sint nemultumite, adesea recruteaza elemente noi din inchisori sau gangsterii strazilor. Acest fenomen il gasim in:

· Denmark - Muslim 2%
· Germany - Muslim 3.7%
· United Kingdom - Muslim 2.7%
· Spain - Muslim 4%
· Switzerland - Muslim 4.3%
· Thailand - Muslim 4.6%

De la 5% in sus, exerseaza o influenta care creste in proportie cu cresterea populatiei de origine musulmana. De exemplu, vor incepe sa streseze introducerea standardurilor culinare musulmane – mincare halal , asigurind astfel prin solicitarea pregatirii acestor mincaruri, locuri de munca pentru musulmani.

Vor marii presiunea in lanturile Supermarket sa asigure mincare halal pe rafturile magazinelor alimentare si bineinteles le vor servii amenintarile de rigoare in caz ca nu se complac situatiei. Asta se intimpla in:

· France - Muslim 8%
· Philippines - Muslim 5%
· Sweden - Muslim 5%
· The Netherlands - Muslim 5.5%
· Trinidad & Tobago - Muslim 5.8%

Urmatorul punct urmarit este sa lucreze la guvernul respectiv sa le dea legal voie sa se organizeze (in zonele locuite de ei...de obicei ghettos) folosindu-se de Sharia, Legea Islamica. Telul final al Islamitilor este sa stabileasca legea lor Sharia , peste intreaga lume.

Cind musulmanii ajung ca populatie in jurul la 10%, au tendinta sa participe din ce in ce mai mult in tot felul de acte criminale scuzindu-se cu conditiile proaste de viata pe care le au. In Paris, am vazut deja masini arse . Orice actiune impotriva lor incepe sa-i ofenseze si reactioneaza prin demonstartii si amenintari, ca de pilda in Amsterdam, in actiunile care le-au luat in legatura cu opozitia lor la caricaturile lui Mohammed si filmul despre Islam. Astfel de tensiuni se vad zilnic in particular in sectiunile locuite de musulmani in:

· Guyana - Muslim 10%
· India - Muslim 13.4%
· Israel - Muslim 16%
· Kenya - Muslim 10%
· Russia - Muslim 15%

Dupa ce ating 20% , natiunile se pot astepta la rebeliuni atit de crude ca ti se ridica parul in cap, formari de jihad militia, omoruri sporadice, biserici crestine si sinagoci evreiesti arse, cum se intimpla in:

-Ethiopia - Muslim 32.8%

La 40 %, natiunile experimenteaza deja masacrul in masa, atacuri teroriste cronice si lupte de militia...cum sint in:

· Bosnia - Muslim 40%
· Chad - Muslim 53.1%
· Lebanon - Muslim 59.7%

De la 60%, natiunile experimenteaza persecutii a celor care nu cred ca ei indiferent de ce religie ar fi (chiar si musulmani neconformisti), curatare etnica sporadica (genocide), folosinta a legii Sharia ca arma, si Jizya, taxa pe care trebuie sa o plateasca infidelii in tari ca:

· Albania - Muslim 70%
· Malaysia - Muslim 60.4%
· Qatar - Muslim 77.5%
· Sudan - Muslim 70%

Dupa 80%, asteptati-va la intimidari zilnice si la un jihad violent, curatire etnica la nivel de Stat, si chiar acte de genocism, in timp ce aceste noi natiuni, imping acum afara pe infideli, si se straduiesc sa devina o natiune 100% musulmana, asa cum a fost experimentata sau se intimpla chiar acum in locuri ca:

· Bangladesh - Muslim 83%
· Egypt - Muslim 90%
· Gaza - Muslim 98.7%
· Indonesia - Muslim 86.1%
· Iran - Muslim 98%
· Iraq - Muslim 97%
· Jordan - Muslim 92%
· Morocco - Muslim 98.7%
· Pakistan - Muslim 97%
· Palestine - Muslim 99%
· Syria - Muslim 90%
· Tajikistan - Muslim 90%
· Turkey - Muslim 99.8%
· United Arab Emirates - Muslim 96%

100% deschide o usa spre pacea lui “Dar-es-Salaam”- Islamica Tara a Pacii. Acolo se presupune ca va fi pace, pentruca toata lumea va fi musulmana, Madrasses vor fi singurele scoli, iar Koranul este singurul cuvint existent...cum este in:

· Afghanistan - Muslim 100%
· Saudi Arabia - Muslim 100%
· Somalia - Muslim 100%
· Yemen - Muslim 100%

Din nefericire, la pace nu se ajunge niciodata caci in aceste tari cu 100% populatie musulmana musulmanii radicali imprastie ura, si isi satisfac setea de singe omorind musulmani care sint mai putin radicali decit ei pentru tot felul de motive.

“Inainte de a fi de noua ani, am invatat canonul de baza al vietii Arabe. Eram eu impotriva fratelui meu: eu si fratele meu impotriva tatalui nostru; tatal meu impotriva verisorilor si impotriva clanului; clanul impotriva tribului; tribul impotriva lumii si noi toti impotriva infidelilor.”
— Leon Uris, ‘The Haj’

Este important sa intelegem ca in unele tari, cu populatie musulmana sub 100%, cum este Franta, minoritatile musulmane traiesc in ghetto si in aceste vecinatati ei sint 100% musulmani, si deci acolo ei traiesc sub legea lor Sharia. Politia nationala nici macar nu intra in acele zone (ghettos). Acolo nu au tribunale nationale, scoli, sau edificii si organizatii care nu sint musulmane. In aceste situatii, musulmanii nici nu se integreaza cu restul populatiei care nu este musulmana. Copii lor merg la scolile lor- madrasses. Acolo invata numai Koranul. Simpla asociere cu un infidel este o crima pedepsita cu moartea.

De aceea in unele regiuni ale unor astfel de natiuni, Imamii musulmani si extremistii exercita mai multa putere de cit se poate folosi de alte organe ale statului respectiv.

Astazi, 1.5 billion de musulmani reprezinta 22% din populatia lumii. Dar rata natala la ei face ca rata natalitatii altor religii cum sint crestinii, hindusii, budistii si evreii sau alte religii sa fie pitice. Musulmanii vor reprezenta mai mult de 50% din populatia lumii in mai putin de 100 de ani..

Adapted from Dr. Peter Hammond’s book “Slavery, Terrorism and Islam: the Historical Roots and Contemporary Threat.”

4 comments:

towinwoman said...

Rodica, nu am citit pana la capat pt. ca stiu ce vrei sa zici, eu am avut de a face in mod indirect cu ei, iar sotul meu a avut de a face cu ei direct in Afganistan, acum 3 ani cand razboiul era in floare. Nu-ti poti imagina ce am simtit atatea luni eu in tara si el acolo, luand contact direct cu ei. Sunt scene ce nu pot fi descrise, nici eu nu le stiu in amanunt, mi s-a zis doar ca sunt scene de groaza care pentru oamenii slabi de inger ajung sa innebuneasca( la propriu). Sunt putini in unele tari, dar sunt si destui in alte parti, se pot extinde usor, mai rau ca chinezii(nu am nimic cu ei, ma refer doar la extinderea pe glob). Chinezii sunt mai toleranti cu lumea din jur, am cativa prieteni chinezi, dar au si ei politica lor si nu spun prea multe, sunt tot sub o mafie ce dirijeaja totul din tara lor. E complicat si aici, dar nu se compara cu categoria mai sus amintita.
Nu putem face nimic, cred; oricum ceasul merge in sens invers, spre apocalipsa (asa cred eu, sunt prea multe semne)nu zic ca va fi maine , ci doar ca se merge in descrestere.
O zi linistita si cu ganduri frumoase

Rodica Botan said...

Multumesc pentru urari si pentru detaliile primite. Multa lume traieste sub impresii false...dar asta este o boala sociala, si e ca un virus din ala puternic care nu se manifesta decit cind e prea tirziu pentru tratament. Franta si Anglia cred ca stiu...dar acuma deja e prea tirziu ca populatia musulmana e in crestere acolo...
Nopate buna...

Anonymous said...

Alarmanta situatie intradevar.Chiar si in RO numarul musulmanilor creste. Din ce in ce mai multi studenti arabi vin sa studieze la noi(majoritatea studiaza medicina) astfel incat zilnic auzi in tramvaie, trolebuse sau pe strada vorbind arabeste. Mi s-a stricat televizorul, am luat un ziar si am chemat un depanator. Cand am vazut ca e brunet am crezut ca e tigan dar dupa accent mi-am dat seama ca e arab. Mi-a spus cu mandrie ca e persan(nu iranian) si ca a ramas dupa faclutate aici casatorindu-se cu o romanca. Am deschis Biblia si i-am aratat ca scrie in ea despre stramosii lui. A fost uimit de ce i-am citit dar nu cntenea sa isi laude profetul. Isus al meu e asa de diferit de Isa al sau. Am ajuns totusi la un compromis asa ca a doua zi a venit cu Coranul cu explicatii si eu i-am dat o Biblie si,,,asa am ajuns sa citesc Coranul. Nu ne-am mai intalnit, sper ca a citit macar partial din Cuvant. M-am bucurat ca am avut oportunitatea asta, multi pleaca inapoi in tarile lor fara sa auda Evanghelia. unii se duc sa lege ranile ... Am vazut un film miercuri care reuseste foarte bine sa prezinte relitatea din lumea islamica "Not Without My Daughter" merita vazut, Halal situatie, intadevar.Doamne foloseste-ne sa o schimbi.

Rodica Botan said...

Am si eu filmul; este facut dupa un caz real...inspaimintator de adevarat...
Cit despre coran, am inceput si eu sa citesc acum citiva ani...este absolut depresant...o carte de blesteme...in Biblie gasesti atitea binecubintari, acolo numai "curse be"...adica sa fie blestemat. Si in cartile veci mai vorbesc de oamenii "cartii" dar alea mai noi, Doamne fereste. Koranul se scrie si acum, tot adauga la el...poate ca-s neterminati...