09 February 2009

CONCURS


Am urmarit cu mult interes activitatea de pe blogul meu…cum de fapt mi se pare ca au urmarit si multi alti vizitatori, pe timpul acestui concurs.

Perioada asta a coincis cu vizita multor persoane din China, Taiwan, Japonia, Corea, Brazilia, Chile, Soudi Arabia, Qatar, Indonezia, Columbia, Rusia, Filipine, India, Mexico , Argentina …(in afara de tarile obisnuite care ma viziteaza) si m-am intrebat …care dintre voi aveti rude pe tot globul ? …Apoi mi-am amintit ca am avut un articol in acelasi timp despre islam…cine stie care a fost motivul vizitelor ?

Trebuie sa va marturisesc ca mi-e greu sa nu va rasplatesc pe toti , datorita faptului ca toate esseurile primite au avut o valoare uriasa prin ceea ce au adus cu ele…o particica din dragostea Lui Dumnezeu pe care ati reusit s-o puneti in cuvinte. Rasplatirile Lui sint insa mult mai mari…eu pot face foarte putin. Va multumesc insa tuturora pentru participare.

Totusi in final chiar daca nu pot sa va rasplatesc pe toti …simt ca cel putin cei trei care au luptat asa de intens pina la capat trebuie rasplatiti.

Iata rezultatele concursului:

Marius: 166 Voturi
Different: 132 Voturi
Beni Muresan: 73 Voturi.

Primul va primii premiul de $50 de dolari, iar ceilalti doi vor primii fiecare un dar in posta …Am nevoie de numele si adresele voastre si e-mail addresses . Le puteti trimite pe adresa mea personala de e-mail la
perja@. Dupa ce veti primii premiile va rog sa reveniti si sa lasati un comment ca sa stim ca l-ati primit.

Va multumesc tuturor pentru participare. Rugati-va sa-mi pastrez serviciul pentruca sa pot sa continui concursurile. Urmatorul va fii cu un subiect bine cunoscut de toti cei care am avut o mama sau cineva care ne-a crescut ca o mama, si titlul concursului va fii… “Mama mea”

Oricine poate participa, oricine este binevenit atita vreme cit lucrurile pe care le scrieti pot aduce lumina, bucurie, intelepciune, mingaiere , dragoste, si tot ce este bun …

Asadar pregatiti material…si pe curind…

9 comments:

Anonymous said...

Nu chiar rude... ci familiile/prietenii unor colegi de facultate :)

Anonymous said...

P.S - daca vrei sa nu te umpli de spam pune adresa mai "codificata" gen "perja @ ...". Caci sunt din astia ce scaneaza paginile de internet pentru adrese de email ca apoi sa le umple de spam.

Rodica Botan said...

multumesc, Marius!

Anonymous said...

Draga Marius felicitari ! Sa dea Domnul sa castigi si "Premiu Ceresc" Domnul sa te binecuvinteze si pe tine Rodica cu sanatate si mult spor in tote cele bune .

Anonymous said...

Le multumesc tuturor celor ce m-au votat si tie, Rodica, pentru ocazia pe care ne-ai dat-o de a spune despre Dragostea lui Dumnezeu!

Felicitari lui Marius! :)

Anonymous said...

Va multumesc!
Azi am intrat in posesia premiului, multumesc Rodica.
Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Marius

Anonymous said...

Draga Rodica,

Darul tau pretios a ajuns la mine! Tin sa iti multumesc din toata inima, chiar daca o fac cu intarziere, trebuie sa iti multumesc ca ai fost atat de generoasa, mai ales ca n-am meritat nimic. Am scris doar ce a facut El pentru mine, iar pentru aceasta, noi nu am merita sa fim rasplatiti.

Fie sa iti poarte El de grija clipa de clipa si sa inmulteasca nespus de acolo de unde tu ai sacrificat pentru altii!

Different

Anonymous said...

Multumesc pt. cadou!din anumite motive numai azi am putut sa il ridic.
Ica odata multumesc si Domnul sa va binecuvinteze!

Rodica Botan said...

different...ma bucur ca darul a ajuns la tine. Nimic nu se intimpla ...la intimplare. Si Tatal ceresc stia ce nevoi si ce planuri ai.F.frumos articol.
Blessings

Ben M. Sper ca ai dus pe bunica la o prajitura. Mi-a placut mult ce ai scris.Domnul sa te binecuvinteze cu si mai multe daruri.
Blessings