10 May 2010

NUMAI IN AMERICA...

Am evitat in ultima vreme sa ma uit la News…ca mi se ridica tensiunea. Traim o gluma lunga…ce va dura cel putin 4 ani. Am ales de presedinte in tara asta unul din tabara dusmana…nu stim precis de unde vine, dar este foarte clar incotro se indreapta. S-a inconjurat de tot felul de oameni fara caracter, majoritatea ar trebui sa fie dupa gratii pentru neplata taxelor si alte ilegalitati facute. Si de cite ori ia o hotarire domnul Presedinte…iti vine sa te iei cu miinile de cap sau sa te scarpini in cap…pina la singe.


Acuma i-a venit sa rezolve economia penalizind soldatii. Un sergent care are 4 ani vechime cu un dependent , face pe an $52,589 in compensatii (incluzind cazare si celelalte), in timp ce un postas, care este si el tot un angajat de guvern , face aproximativ $80.000. Unul isi pune viata in joc in razboi…celalalt se apara de muste…

Sint multe cai in a distruge o tara…

http://www.newsmax.com/Headline/pentagon-military-pay-obama/2010/05/09/id/358485?s=al&promo_code=9DD1-1

1 comment:

Alex Pop said...

Ce-i mai dureros, e modul parsiv in care bravul nostru commander-in -chief se razbuna pe propria armata: cica ideea de a reduce procentul normal de crestere a salariilor pentru soldati a venit chiar de la Pentagon!... (are oamenii lui acolo, bineinteles). Dar salariile lucratorilor guvernamentali si ale membrilor de sindicate care voteaza Democrat, au crescut constant si-or sa mai creasca!

Adevarul insa e usor de aflat si are de-a face cu faptul ca militarii, in majoritate, voteaza Republican.
De-aceea Obama, ca si Clinton de altfel, nu vede cu ochi buni armata.
Antipatia intre comandant si comandati e reciproca. Din cauza aceasta va fi afectata nu doar bunastarea soldatului ci si securitatea Americii.
Sa speram ca efectul nociv al administratiei Obama asupra armatei nu va fi prea dezastruos si lucrurile se vor putea indrepta dupa 2012 (daca nu chiar de la toamna).