02 May 2010

2%...

http://codfiscal.money.ro/directionati-2-din-impozitul-pe-venit/

Am primit astazi un e-mail de la Carmen cu un anunt interesant si important. Ea spunea...

"Azi la noi la biserica s-au inmanat niste fise fiscale prin care copletandu-le , cine vrea, putem directiona 2% din impozitul care ni s-a luat de catre stat catre biserica sau alte fundatii, conform legii. Aceasta redirectionare am aflat ca se poate face in orice an pentru anul fiscal care s-a incheiat. Va rog daca aveti cunostinte in domeniu sa le intrebati cum se procedeaza. "

E nevoie conform documentului din atach de Denumirea entitatii non profit , unitate de cult, Codul de identificare fiscala, Cont bancar. Asta ar fi o solutie prin care sa se poata face contributii la Biserica sau organizatia non profit pe care o alegeti, acolo in Romania. Carmen mi-a trimis si documentul care trebuie completat, si cine are nevoie de el, dati-mi de stire printr-un e-mail la botanrodica@gmail.com si am sa vi-l trimit. Documentul trebuie dus la la circa financiara completat de contribuabil cat si de cel care primeste bani.

Mii de multumiri lui Carmen pentru harnicia ei in a ne aduce nu numai gindurile ei si trairile ei dar si aceste informatii atit de pretioase.

9 comments:

Alin Cristea said...

copletandu-le - m în minus
comntributii - m în plus
contibibuabil - contribuabil

elena marin-alexe said...

La noi in biserica chiar l-am completat. Te pup Rodica draga!

AICISIACUMACOLOCURAND said...

OF! OF! OF!PANA CAND?PANA CAND?
UNDE E MESGERUL SI MESAJUL CU SCOPUL SI CHEMAREA LUI?
RODICA PANA CAND RABZI ATATA BRUIAJ?
VREI SA NE SPUI NOUA CAT ESTI DE TOLERANTA SAU CAT ESTI DE VIZITATA SI MAI ALES DE CITITA ?
ASTA O STIM CU TOTII!
DAR NOI CARE CITIM NU MAI TOLERAM BRUIAJUL ASTA!
E DEADREPTUL PENIBIL!DACA NU IL PLATESTI PE CAT TIMP PIERDE DOMNUL ALIN SA I-TI CITEASCA TOATE POSTARILE !
E PENIBIL SA MUNCEASCA OMUL DE ASA MULTA VREME PE DEGEABA!
TREBUIE SA FACEM CHETA SA TE AJUTAM CACI DE ACEEA POSTEAZA ,CAUTA DE LUCRU SI NU ARE BANI! .....SAU O CAUTA CU LUMANAREA !!

Rodica Botan said...

multumesc elena ...pretuiesc vizitele tale
:)

Rodica Botan said...

Virginia...m-am gindit sa-l scot, mi-a venit si sa-i raspund. Chiar am facut-o si apoi am sters commentul...ma face curioasa asa un comportament. Ma tot gindesc ca daca ar folosii tenacitatea asta in alte privinte ce bine ar fii. Cred ca numai atunci se simte bine daca arata ca e mai intelept decit restul lumii. Stii ca am gasit de citeva ori greseli la el pe blog si al lasat comment. Dar a corectat si nu mi-as lasat commentul sa se vada. Tie ce-ti spune asta?

Anonymous said...

Este cam tarziu cu completarea Cererii 230, au fost altii mai iuti si de prin februarie au inceput sa distribuie formularele pe care majoritatea le-au completat.
Elena Tg Jiu

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Draga Rodica
Referitor la domnul Alin Cristea,pe langa altele , am un raspuns foarte trist ,chiar grav :Se numara printre oamnenii pe care ii uraste Dumnezeu!
DUMNEZEU URASTE DOUA FELURI DE MASURI!
Noi o numim IPOCRIZIE.
Am o mare alergie cand apar acesti oameni pe blogurile altora, ca la ei acasa pot face ce vor ,noi nu ii deranjam!
P.S.Cum facem cu cheta pentru ajutorarea dumnealui la atata munca,sau ii ajunge cat e platit si sustinut de altii, caci spune ca nu e SOMER !

Rodica Botan said...

Elena...mai sint bune formele pentru la anul? Cel putin sa stie oamenii sa fie pregatiti din vreme?!

Rodica Botan said...

Virginia...hai sa-i trimitem un cadou...sa pun un articol pe blog sa intreb cititorii care ar fii cadoul potrivit? Si facem si cheta daca trebuie...

Dar stii cum e cu Alin? I se trage de la nume...se alinta si el pe-aici...ca-i dam noi voie sa o faca...ca altii nu-l lasa sa isi puna numele pe blogurile lor...

:)