10 May 2010

IN NUMELE PRIETENIEI...

Blogul asta al meu...este o binecuvintare. Am ajuns sa va cunosc pe unii dintre voi, cei ce-mi cititi blogul si am ajuns sa impartasesc unele simtaminte cu voi, unele ingrijorari sau satisfactii, bucurii, sperante...

Ma simt onorata sa va prezint inca o prietena din Tg. Jiu. Elena este in drum spre Chisinau, pentru un examen. Si rugamintea mea este ca in urmatoarele zile sa ne rugam pentru ea; ca Dumnezeu sa-i dea energie, intelepciune, sanatate...si tot ce are nevoie ca sa-si termine misiunea cu bine.

Noi nu realizam cit de importante sint rugaciunile...nu promiteti daca stiti ca n-o sa va puneti un minut la dispozitie ca sa va rugati. Imi amintesc de cite ori am spus ca ma rog pentru cineva si am uitat. Mai nou mi-am facut un obicei ca ma rog chiar in acel moment, sa fiu sigura ca cel putin odata m-am rugat, chiar daca mai tirziu o sa uit , ocupata cu tot felul de alte lucruri...

In privinta rugaciunii, Biblia spune ca unde doi sau trei se unesc sa ceara un lucru (care este dupa voia Domnului), El vine in mijlocul lor...El le asculta rugaciunea...Biblia mai spune ca nu avem pentruca nu cerem sau cerem cu gind sa risipim in placeri...

De aceea va rog sa va alaturati mie si sa ne rugam pentru Elena. Ca Dumnezeu sa-i dea izbinda. Si cu aceasta va invit sa va aduceti si voi durerile, nevoile si ingrijorarile si sa formam un grup de rugaciune...chiar aici pe bloguri. Si cind o nevoie apare, sa ne rugam in momentul cind citim despre aceea nevoie. Apoi cind vor venii biruintele, sa-i aducem multumiri Celui ce ne-a ascultat si s-a indurat de noi.

Asa ca pina una alta, o dam pe Elena in grija Tatalui Ceresc...Drum bun si succes, si sa auzim numai de bine...

8 comments:

elena marin-alexe said...

Chiar intai m-am rugat pentru Elena din Tg.Jiu si abia pe urma uite ca pun si comentariul meu.Fii binecuvantata cu tot ce ai nevoie.El asculta rugaciunea!

rodica said...

Elena marin-alexe, iti multumesc din suflet.

Anonymous said...

Ma alatur si eu, cu toata inima.
-Elisabeth-

rodica said...

Elisabeth...nu ai idee ce ma bucur. Elena a promis ca se va uita pe blog. Ea nu stie de acest articol. Dar o colega va lua computerul cu ea si va afla citi se roaga pentru ea si asta o va incuraja. Ea are nevoie de multa incurajare...asa ca va multumesc tuturor acelora care va alaturati noua.
God bless you!!!

corina said...

Rodica acum ma duceam sa-mi plec genunchii dupa anca o zi si fiind ordenadorul deschis am zis hai sa mai intru odata la Rodica si plec. Si am gasit aceste doua postari unde se cere rugaciune asa ca ma alatur tuturor.Noapte buna!

rodica said...

Corina, multumesc , multumesc din suflet. Elena va fi fericita sa stie ca are suporteri...

Lilu said...

Ma alatur si eu distinselor prietene
si inalt catre Divinitate rugamintea ca Dumnezeu sa o lumineze si inspire pe Elena.
Doamne ajuta!

Rodica said...

Lilu...Elena va aprecia rugaciunea inaltata de tine...in numele ei deocamdata iti multumesc!!!