02 May 2010

si credinta este o incredere neclintita in lucrurile care se vor vedea in curind...

http://musulmanii.wordpress.com/2010/05/01/intamplari-din-perioada-construc%c8%9biei-6/
 Aici la mine in California este duminica dimineata. Ma pregatesc sa merg la biserica. Dar in Romania este Duminica seara si oamenii se pregatesc sa se culce.

Am citit mesajul lui Sabri. Pentru cei care nu stiu, el este un turc crestin care construieste o casa de rugaciune pentru turcii din Alibaba. O construieste din chirpici si o construieste prin credinta. O combinatie cit se poate de organica. Materiale folosite de Dumnezeu la construirea trupurilor noastre care trebuie sa fie si ele un templu viu...

Periodic insa Sabri trece prin incercari. Odata este in lipsa de materiale si altadata...mina de lucru. Acum de pilda, turcii care au lucrat la ridicarea casei, au primit servicii - ceea ce este o binecuvintare pentru ei, ca pina acuma au lucrat pe gratis. Numai ca Sabri a ramas fara lucratori.

M-am gindit sa punem genunchi linga genunchi si inima linga inima si sa rugam pe Tatal sa scoata lucratori miine dimineata si sa ii trimita la Sabri. Tot ce incepe Dumnezeu duce la desavirsire. Sa avem credinta si sa ne rugam si pentru credinta lui Sabri. Asta este o experienta vie a faptului ca Dumnezeu inca face minuni si inca rasplateste si raspunde unui bob cit de mic de credinta.

Va invit din nou la rugaciune. Rugati-va pentru Alibaba, si pentru nevoile lor...mai ales cele spirituale. Domnul sa le dea inca odata o mare izbinda.

4 comments:

Lilu said...

Unii oameni indiferent cat de corecti am incerca sa fim avem o predispozitie pentru a suferi,iar aceasta trista realitate se spune ca noi o alegem.

Rodica Botan said...

Lilu, poate este asa cum spui, dar cred ca ai gresit postarea la care vroiai sa scrii commentul...Poate data viitoare o gasesti...
:)

Lilu said...

Imi pare rau ,dar nu am gresit
comentariul ,titlul postarii si faptul ca Sabri a ramas fara lucratori este o neputinta de a duce la bun sfarsit ceea ce cu buna intentie a inceput si este pentru el o suferinta.

Rodica Botan said...

Lilu...Sabri a inceput sa lucreze prin credinta: fara bani pentru materiale si fara mina de lucru. Daca mergi pe blogul lui ai sa vezi cum a progresat, si cum zilnic Dumnezeu i-a purtat de grija. De fapt, asa ne invata Biblia sa traim in dependenta totala de Dumnezeu. Si Sabri este din nou la momentul cind asteapta ajutorul Domnului. Este intr-adevar o suferinta asa cum ai spus tu in primul comment ( pe care nu l-am inteles sa-l pun in context) dar...este si o bucurie cind Dumnezeu raspunde neputintei lui si ii onoreaza credinta...

Data viitore cind lasi un comment am sa ma uit mai adinc ...
:)