10 May 2010

CIT DE APROAPE SINTEM DE COMPROMIS?

http://abclocal.go.com/wabc/story?section=news/local&id=7410863


A fost o vreme cind opinia liberala isi spunea cuvintul, iar noi, conservatorii - care alcatuiam marea majoritate pe atunci,  i-am tolerat din diferite motive. Unii din noi am argumentat ca liberarii au si ei dreptul  la opinii diferite, am creat o noua forma de politete care am numit-o intelegere pentru diversitate, am promis sa nu fim pregidisti...ne-am scuzat ca noi nu ne amestecam, ca fiecare are dreptul la credinta lui...Asa am zis pe-atunci noi oamenii cu frica de Dumnezeu in tara asta plina de libertati – Statele Unite ale Americii. Dar incet, incet, liberalii au avansat, au tipat mai tare decit conservatorii si s-au catarat tot mai sus in pozitiile vizibile ale societatii de unde puteau striga si puteau fii auziti mai bine ( media, jurnalisti de tot felul, crainici TV, politicieni, educatori...etc). Noi am facut loc pentru ei...si astazi ne miram ca in unele situatii “dinsii” nu numai ca au cuvint, ca zbiara mai tare ca toti, dar au si ULTIMUL CUVINT in sectoarele si partile importante ale vietii noastre a tuturora. Incet, incet , spatiul pe care-l ocupam in societate s-a redus...fara ca acest lucru sa-i deranjeze...fara sa-si faca probleme de pregidism - fara sa se mai gindeasca la libertatile altora...

Luati de exemplu cazul (click pe linkul de sus) celor 8 nurse care au refuzat sa ia parte la un avort la un spital din Long Island pe motiv ca nu le ingaduie constiinta sa comita o crima...si sanctiunea care li-i s-a dat. Au fost disciplinate de catre conducerea spitalului pe loc. Desi in concept, atit doctorii cit si nursele ar trebui sa serveasca viata...ca asta li-e meseria - sa apere si sa ajute si sa restabileasca viata oricarei fiinte vii – si a fi nursa de caritate este una din meseriile cele mai nobile in acest sens. Cum le-o fii fost sa mearga la lucru si in loc sa ajute pe cineva sa traiasca , sa primeasca ordin sa omoare un fat la 12 saptamini?

Sindicatul lor a intervenit si conducerea spitalului si-a cerut scuze pina la urma pentru gresala facuta. Mama nu era in pericol asa cum conducerea spitalului declarase si deci terminarea sarcinii nu era o necesitate. Dar vine vremea cind...cel rau o sa patrunda atit de adinc in societatea in care traim – si pe alocuri deja a patruns, ca nimeni nu mai stie ce e bine si ce e rau...toate merg de-a valma; si intr-o zi o sa ni se ceara sa facem ceva impotriva vointei, credintei, constiintei noastre. Ce vom face atunci? Si daca credem ca este cu neputinta sa se intimple...nu trebuie decit sa citim despre marea majoritate din tarile Europei care s-a compromis in timpul lui Hitler...cind s-au comis atitea atrocitati la mina unor oameni cumsecade si plini de sensibilitati...

Oh, Doamne, deschide-ne ochii si fa-ne sa fim statornici in tot ce am invatat de la Tine. Nu lasa ca Cuvintul Tau sa dispara din inimile si de pe buzele noastre ca atunci vom umbla ca si cirtitele in intuneric...”String cuvintul Tau in inima mea...ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta...”

3 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Draga Rodica

De data aceasta NU AM VESTI BUNE!

Ai prezentat numai VARFUL GHETARULUI !Ghetarul e maaaaaarrreee !Si merge pana in adancuri -PANA IN IAD !Pana in fantana Adancului!

Compromisuri se fac in toate domeniile medicale de fapt ca si in cele financiare ,caci in primul rand doctorii (si ce e mai rau chiar doctori crestinii care au nume si ii cunosc personal si nu unul ci mai multi )si-au vandut sufletele la satana pentru Almighty Dollar!Am trait sa vad diagnostice fictive ,medicamente prescrise fara nevoie,numai pentru jefuirea pacientului ,operatii nenecesare,chiar daunatoare,si mortale analize invazive care au dus pacientii la morga ,inseland buna credinta a omului de rand Setea dupa bani combinata cu incompetenta si lipsa totala a unei constiinte ,sant demonii care dirijeaza spitalele si centrele medicale .Daca pacientii nu i-si fac lectiile,informandu-se asupra tratamentelor ,doctorilor interventiilor si se dau cu incredere pe mana la acesti calai cu diploma si neimbracati in halate albe ci colorate -uni dintre ei ,caci cei mai multi nici nu se mai imbraca cu nimic ci vin in mijlocul pacientilor in hainele de strada ,risca sa iasa pe usa spitalului si a policlinicilor de aici din America ,cu piciorele inninte 99%din cazuri.Despre situatia din Romania las pe altcineva sa comenteze situatia groaznica care e in spitale si in centrele medicale caci eu am plecat demult dar ce aud de la diversi pacienti romani sant lucruri ingrozitoare .Maladia e CONTAGIOASA SI PANDEMICA ,DE PROPORTII CATASTROFALE

Daca as scrie o carte,din experiente propii in decada care am lucrat ca R.N.aici in America , ar trebuii sa fie PG20 si publicata numai de Halloweens: Horror Stories !Si nursele sant spalate la creeier de doctori care la rindul lor sant decapitati de mafia farmaceutica,!Cred ca acest lucru nu e o noutate nici pentru Romanii din America nici pentru cei din Romania .S-a dus vremea cand doctorii si nursele mai aveau o constiinta!Acum nici nu stiu cu ce se manainca !Si ce fel de fructa sau leguma este asta?

Personal medical si mai ales DOCTORI cu constiinta care nu si-au tradat meseria sant specii de mult disparute !

Continuare

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Continuare

Daca ai asigurare proasta te lasa sa mori mai incet in chinuri,caci nu se uita nimeni la tine asa cum a murit in Noiembrie o prietena de a mea cu zile ,netratata corect si la timp cu asigurare de medical!
Daca ai o asigurare buna te face sa mori repede la analizele si operatiile inutile de pe urma diagnosticelor,inventate.Ultima fraza mi-a completat-o chiar doctorul meu de familie ,adica a recunoscut ranjind la afirmatiile mele despre deparavarea in care au ajuns ! Daca nu te duci la doctor pregatit si in mood defensiv ai sanse sa pieri foarte repede .Farmaciile care spala mintile si umplu buzunarele la doctori au aceast grija:SCADEREA RAPIDA A POPULATIEI PE CALE MEDICALA ! M-am ingrozit cand astepatand la doctorul de familie timp de o ora zece farmacisti vanzatori au intrat la el innaintea oricarui pacient !Si chiar i-am facut observatie la ce nivel de vanzare a ajuns !Dupa aceea a facut o usa separata pe unde sa intre farmacistii vanzatori sa nu mai fie vazuti de pacienti. Medicina nu mai e de mult medicina! E o mare negustorie cu trupurile oamenilor !Si cu sufletele lor !

Demonii nu sant straini de droguri!Orice drog poate fi si eprescris medical la multi pacienti !Medicamente nenecesare si mai mult decat daunatoare !!
Demonii merg mana in mana cu drogurile-asa cum zice chiar azi fr David Jeremia in predica de la radio.

Ce sa mai vorbim de milioanele de avorturi in fiecare tara inclusiv America si zecile de milioane la nivel mondial sau programele de EUTHANASIA, implimentate si chiar votate de oameni inconstienti care vin chiar la bisericile nostre !!!

CULTURA MORTII e cea care domina vazduhul si pamantul !
CULTURA VIETII SI VIATA INSASI o da numai Dumnezeu si MARTORII LUI ,cei care il asculta asa cum sant aceste 12 nurse !

Negustori care vand sufletele oamenilor misuna strazile pamantului(Apocalipsa18-:13)

Iar Apostolul Iuda fratele lui Iacov spune foarte clar :

11Vai de ei! Căci au urmat pe calea lui Cain! S-au aruncat în rătăcirea lui Balaam, din dorinţa de câştig!

14......."Iată că a venit Domnul cu zecile de mii de sfinţi ai Săi,

15ca să facă o judecată împotriva tuturor, şi să încredinţeze pe toţi cei nelegiuiţi, de toate faptele nelegiuite, pe care le-au făcut în chip nelegiuit, şi de toate cuvintele de ocară, pe care le-au rostit împotriva Lui aceşti păcătoşi nelegiuiţi."

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Si acum O VESTE BUNA pentru nursele si doctorii(putini) care inca NU SI-AU PLECAT GENUNCHIUL LA DUMNEZEUL ACESTUI VEAC,ce dirijeaza CULTURA MORTII si LA TOTI care mai au o CONSTIINTA SI SE TEM DE DUMNEZEU tot Apostolul Iuda spune:

24Iar a Aceluia, care poate să vă păzească de orice cădere, şi să vă facă să vă înfăţişaţi fără prihană şi plini de bucurie înaintea slavei Sale,

25singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, să fie slavă, măreţie, putere şi stăpânire, mai înainte de toţi vecii, şi acum şi în veci. Amin.