12 May 2010

VICTORIE!!!

Am preluat vestea asta de la Barzilai...Sa ne bucuram cu cei ce se bucura. El este inca viu si lucreaza...sa nu dam inapoi si sa nu disperam. Dumnezeu este viu...atotputernic...si nu vrea ca niciunul din noi sa piara...ci toti sa avem viata vesnica. Raspinditi aceasta stire mai departe...si sa-L laudam pe El, ca mari minuni face...
.......................

Dragi Prieteni,

Astazi Dumnezeu ne-a dat o noua victorie miraculoasa! V-am spus de mai multe ori despre tanarul implicat in viata homosexuala, care a dat in judecata pe un psiholog Crestin, cautand sa il falimenteze, pentru ca psihologul i-a spus ca Isus poate sa il elibereze din lantul pacatului. De mai bine de un an de zile, il aparam pe acest doctor, un om al lui Dumnezeu, impotriva celor mai mari organizatii de homosexuali care au preluat cazul acestui tanar si incearca prin el sa elimineze orice opozitie Crestina.

Astazi am primit o scrisoare de la acest tanar, prin care el ne spune ca sa intalnit cu Medicul Minunat despre care doctorul nostru i-a marturisit, si ca Isus i-a curatat inima si viata! Asa de radical i-a schimbat Isus viata, incat el acum va incepe o misiune prin care sa ajute pe altii care sunt inca in robie, asa cum a fost el. Tanarul acesta este si va fi or marturie vie despre puterea lui Dumnezeu.

Bineinteles, litigiul impotriva doctorului nostru se termina, pentru ca organizatiile care s-au ridicat impotriva lui au ramas fara client! Noi in intelepciunea noastra am planificat mai multe cai la victorie, dar Dumnezeul nostru in intelepciunea lui a ales o alta cale, care ii aduce Lui slava si glorie.

Slaviti pe EL si bucurati-va impreuna cu mine!

Horatio Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
PO Box 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776
Offices in Florida, Virginia, Texas and the District of Columbia
Licensed in Florida and Ohio
http://www.lc.org/ ▪ hmihet@lc.org

4 comments:

denisia said...

E minunat sa afli cum Dumnezeu lucreaza, cum rupe lanturile si elibereaza.
Citeam inainte sa intru pe internet Psalmul 40 si am ramas sa meditez la versetul 5.”Doamne, Dumnezeule, multe sunt minunile şi planurile Tale pentru mine: nimeni nu se poate asemăna cu Tine. Aş vrea să le vestesc şi să le trâmbiţez, dar numărul lor este prea mare ca să le povestesc. ” Cand am vazut titlul articolului la tine, am zis hai sa intru ca nu poate sa fie decat o veste buna si asa a fost.

AICISIACUMACOLOCURAND said...

ASA DA VICTORIE !!
SLAVA LUI!NUMAI EL A BIRUIT!
CE PAOATE FI MAI VICTORIOS DECAT UN SUFLET SALVAT DE LA MOARTE VESNICA !
SA NE RUGAM PENTRU ACEST PSIHOLOG, DAR MAI ALES PENTRU ACEST COPIL IN HRISTOS PROASPAT!
NU UITATI EL ARE NEVOIE DE RUGACIUNILE NOASTRE SI DE UCENICIZARE!
NU SPUNE DOMNUL NOSTRU IN EVANGHELIA DUPA MATEI:
19Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.
20Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.

Rodica Botan said...

denisia si eu am ramas...inlemnita de surprinsa...minune dumnezeiasca...mare-i mila Lui fata de noi...

Rodica Botan said...

Cum zici Virginia...sa ne rugam pentru acesti oameni...