29 May 2010

LA CUMPARATURI...

Traducere-Rodica Botan
La New York s-a deschis recent un magazin care vinde soti, si orice femeie se poate duce acolo sa isi aleaga unul. Alaturi de alte instructiuni de la intrare, gasiti si urmatoarele rinduri...

..."Acest magazin poate fi vizitat de orice persoana, dar numai O SINGURA DATA. Sint 6 etaje si cu fiecare etaj valoarea produsului creste. Poti face alegerea la orice etaj, ori poti alege sa continui sa vezi etajul urmator, cu conditia ca odata ce ai schimbat etajul, nu te mai poti cobori la etajul anterior decit sa iesi din cladire.

Asa ca o femeie s-a dus la magazinul asta asta de cumparat soti sa-si gaseasca si ea unul. La primul etaj o plancarda anunta: "Etajul 1, acesti barbati sint angajati - au servicii."

Se simte cumva intrigata doamna…dar…continua sa urce la etajul doi…unde plancarda anunta:- "Etajul 2, acesti barbati au si servicii si iubesc si copii". Asta e foarte bine…gindeste ea…dar cred ca eu vreau chiar mai mult decit atit…Asa ca continua sa urce…Al 3-lea etaj avea o pancarda ce spunea…"Acesti barbati au servicii, iubesc copii si sint foarte bine facuti " Oh…zise ea multumita…asta-i nemaipomenit de bine…dar continua sa urce…Ajunge la etajul al 4-lea si cu emotii citeste plancarda…"Acesti barbati au locuri de munca, iubesc copii sint incredibil de bine facuti si ajuta in casa". Ce noroc a dat peste mine, cind te gindesti ca n-aveam chef de cumparaturi tocmai astazi...si nu mai apucam eu asa o cumparatura curind...si vesela nevoie mare…mai urca insa inca un etaj…"Etajul 5-acesti barbati au locuri de munca, iubesc copii, sint bine facuti, ajuta in casa si sint si romantici".

De data asta…femeia e tentata sa se opreasca…logica ii spune ca lista ei este total complecta...ce altceva si-ar mai fi putuit dorii? Dar…picioarele o duc in sus, grabite…la etajul 6…unde citeste …

"Etajul 6 - Tu esti vizitatorul cu numarul 31,456, 012. Aici nu este nici un barbat de vinzare. Acest etaj exista doar ca dovada ca femeile sint imposibile. Multumim ca ne-ati vizitat."

4 comments:

Alin Cristea said...

plancarda - placarda
pancarda - pancarta
complecta - completa
putuit - putut
dorii - dori

corina said...

Rodica nu fi trista si pe mine m-a vizitat astazi un profesor doar ca al meu e anonim.

Rodica Botan said...

Alin...sint obosita...si tu ma obosesti si mai tare!!!

Rodica Botan said...

Corina...nu-s trista de loc...stiam ca nu-s perfecta...
:)...iaca...acuma au aflat si altii - mare brinza...