26 May 2010

ADINCUL NESIMTIRII…

"Memorial Day", este ziua cind o tara intreaga isi cinsteste eroii …Nu presedintele nostru insa…el are alte planuri . Merge la Chicago sa-si vada "pretinii".

Este o traditie ca in fiecare an , Presedintele tarii sa participe la ceremoniile ce au loc la Arlington National Cemetery si sa puna o coroana . Vezi de treaba…Obama doar a promis "schimbari", nu?

Economia merge prost, stock marketul s-a betejit, la Ground zero , unde au cazut turnurile in New York cu ocazia aniversarii de 10 ani de la eveniment - o sa avem inaugurata o noua moskee…!!! Ati citit corect. Iar coasta Luizianei este contaminata de ulei si guvernul pare ca nu este interesat de problema respectiva…North Koreea este gata sa atace South Koreea si probabil ca nu ne este totuna... Joburile sint tot mai rare...Iar presedintele nostru se scarpina dupa ureche.

Dar degeaba ne lamentam ca presedintele ne reflecta mai mult pe noi…cetatenii americani - ca doar noi l-am ales (cei care) …

Am tot atita respect pentru el cit am de tinerii aia de pe strada care umbla cu pantalonii cazuti de li se vad dedesubturile…Poate invatam sa deschidem ochii data viitoare cind or fi alegerile…si vom alege un presedinte care sa respecte eroii tarii, barbatii si femeile care servesc in armata si-si pun viata in joc pentru libertatea acestei tari si familiile lor si …poate si tara al carui presedinte este.

No comments: