12 May 2010

DREPTUL LA...VIATA TA...





"Nu te lasa intimidat la tacere. Nu da voie nimanui sa te faca o victima. Nu accepta definitia nimanui despre viata ta; tu trebuie sa ti-o definesti."

…………………….
"Never be bullied into silence. Never allow yourself to be made a victim. Accept no one's definition of your life; define yourself."
– Harvey Fierstein

2 comments:

Dancos said...

Uite aici, la ropoiima.blogspot.com, iti este dedicat si tie: sunt poeziile mele de-a valma asezate si reasezate, scrise in ultimii ani. Ele au ramas chiar daca eu am devenit altcineva. O vreme am sa stau de-o parte, si nu fiindca cineva m-a intimidat... ci pentru ca, am ramas fara margaritare, mai am doar un unul. Cand privesc la ce a ajuns biserica, ma intunec! Eu, care am infruntat de unul singur, aici in Romania, niste grupari obisnuite sa faca legea si sa doarma noaptea bine, eu care nu i-am lasat pe unii sa doarma, ba le-am mai invinetit si cate un ochi sau o falca, dupa care am cunoscut raspunsul, pe plan social - un recul teribil, Mafiei, sunt obişnuit aşadar cu călăii... E drept ca nu mai sunt ce eram odata, m-am mai inmuiat... si m-am obisnuit cu grohaielile arogante ale porcilor... dar, inca astept un semnal, sa ma ridic... daca va mai fi sa fie... vreodata... Poezie asadar, va las sa o cititi cand aveti chef!
Dumnezeu sa te aiba in paza Sa pe tine si pe cei dragi tie!

Rodica Botan said...

Dancos...toti sintem in devenire, ca niste copii nenascuti.

Cit despre margaritare...sintem exact ca si fiul risipitor. Poate trebuie sa arunci si margaritarul care il ai in mina si sa ai motiv sa te intorci inapoi cu mina goala, ca sa iti iei inelul...

Nu te mai uita la tine si nici la cei din jur...toti oamenii te vor dezamagi (daca n-au facut-o inca).
Daca am putea sa ne uitam tinta numai la El...

Domnul cu tine..."la plecare si la venire"...