04 March 2010

VREI SA PUI O CARAMIDA LA BISERICA TURCILOR DIN ALIBABA?

http://musulmanii.wordpress.com/2010/03/03/domnul-va-purta-de-grija/

Nimic , dar absolut nimic nu se intimpla...la intimplare. Unii oameni nu mai cred in minuni; asta nu opreste minunile sa existe ...chiar sub ochii nostrii. Mai jos este un post cu Matia...un copil bolnav si niste parinti disperati cu o luna inainte nu stiau incotro s-o apuce. Uitati-va la fata acestui copilas...deja arata mai bine; deja in tratament...deja plini de speranta. Nu este asta o minune ca cineva, undeva, peste doua oceane isi ia o asemenea responsabilitate?

Nu...nu oamenii au facut acest lucru posibil. Dumnezeu prin oamenii care s-au lasat condusi de El, folositi de El. Nu-i asta o minune?

Vreau sa va arat o alta minune care se intimpla...doi tineri turci, vor sa evanghelizeze. Si nu...n-au plecat in America...sau alta tara unde sa gaseasca conditii mai bune de trai...Nu...s-au dus in mijlocul groapei din Medgidia, in Cartierul Alibaba si acuma lucreaza la o casa de chirpici cumparata pe datorie si aia, ca sa o transforme intr-o biserica, intr-o ceainarie, intr-un loc unde sa poata sa se ocupe de copii necajiti ale unei natiuni necajite...mai necajite chiar decit a romanilor...

Si uite ce fac...uitati-va la poze. Au chemat pe turcii din cartier sa-i ajute sa refaca cladirea, ca sa poata sa o foloseasca in multe feluri; sa ofere turcilor un loc de intilnire. Nu orice intilnire...o intilnire cu El...Domnul Domnilor si Regele Regilor.



Nu vreti sa fiti si voi parte la minunea asta? Ca si in cazul lui Matia, Dumnezeu vrea sa se foloseasca de oameni ca sa isi faca minunile Lui...nu de alta, dar ne pretuieste, ne vrea sa fim parte la bucuria Lui...
Numele acestui misionar ...neplatit de nimeni  este Sali Sabri. Si daca vreti sa trimiteti bani de-o caramida, puteti sa ii trimiteti din America prin Moneygram. Orasul lui de resedinta este Medgidia.

No comments: