09 March 2010

O INTREBARE PE ZIUA DE AZI...

Aseara am vorbit cu o matusa draga de la Aiud. Inaintata in virsta dar si in intelepciune, m-a sustinut de multe ori si m-a incurajat. Aseara insa mi-a spus ca , cu unele lucruri despre care scriu este de acord, cu altele mai putin. I-am spus sa-mi spuna specific...ca sa ma indrept. Mi-a spus ca pe moment nu are raspunsul.

Ii ofer dinsei si va ofer voua sansa sa-mi spuneti ce-i lipseste acestui blog, sau ce credeti ca trebuie schimbat; ce subiecte ar trebui sa caut si sa traduc eventual - ce va place si ce nu va place in atitudinea acestui blog care din lipsa de alta parere, imi imprumuta toate parerile care le am.

Si poate ca nu mi-ar pica rau ca aici sa va amintesc ca "blindetea noastra" ar trebui sa fie "cunoscuta de toti oamenii?" Va astept dar cu sugestii si pareri. Invatam cit traim...si daca cineva crede despre el insusi ca e perfect...se insala. Astept deci cu nerabdare...si va multumesc anticipat pentru efort!

2 comments:

Beni said...

draga Rodica
O fi ia matusa ta ,dupa parerea ta nu si a ei ,inteleapta dar sti tu ca batrinii mai dau uneori si in mintea copiilor ,asa sa intimplat si acum .Nu am nimic sa-ti reprosez in legatura cu blogul tau si ceace ai scris tu acolo.Poate cu unele comentarii ar fi ceva de spus ,dar astea nu cad in spinarea ta . Daca unele lucruri m-au depasit nu e vina ta . La deschiderea blogului te-am felicitat ca ai gasit calea ce duce la tinerete fara batrinete si tot asa cred si acum .Sint mindra de tine si daca ai inteles altceva scuze. Te sarut tusa Marta

Beni said...
This comment has been removed by the author.