04 March 2010

STRIGAT DE AJUTOR!!!

Astazi este o zi grea, cind multi au nevoie de ajutor!!! Cititi - VA ROG- linkul de mai jos, si rugati-va pentru cei care au nevoie de ajutor. Cu Isus in lumea asta vom fi invingatori!!!

http://mariuscruceru.ro/2010/03/04/strigat-de-ajutor-din-partea-lui-y/

9 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

AM GASIT O PAGINA DE RUGACIUNE CONTINUA

Let's pray-E timpul sa ne unim

HAI SA NE RUGAM
IN LIMBA ROMANA
http://www.lets-pray.ro/index.php

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Am citit povestirea acelui suflet disperat.Nu ma pricep la nimic la niciun sfat,sant deja zdrobita de aceasta drama !NU STIU DECAT SA MA ROG si pentru ea si pentru fratele care poate vorbii cu aceasta persoana.Cate tragedii sant in lume !Asa cum zice Scriptura:Lumea zace in cel rau. Pentruca nu a fost o intimplare sa afle acest frate ,si nici tu si nici eu, santem deja 3 .Daca 2 sau 3 se unesc .....
Slava Lui caci MAI ESTE INCA HAR !
Virginia Brasov

cella said...

Am citit povestea si .. o inteleg pe fata asta ca vrea sa fie iubita, ca vrea sa isi ia viata, ca nu vede lumina de la capatul tunelului .... insa in acelasi timp. cred ca nu la voia intamplarii a trimis la Marius Cruceru mesajul ei ..
Nu pot decat sa ma rog, sa ii arat dragostea, dar nu de-a mea saraca si vai de steaua ei ... sa arat dragostea ce vine din Dumnezeu ...

elena marin-alexe said...

Am citit.Sunt trista pana la lacrimi....Doar cuvantul lui Dumnezeu are putere.Si rugaciunile noastre sincere.Indura-te Domnul meu!
Amin!

corina said...

Am citit si eu aceasta poveste trista.Munca pe care eu o prestez este intr-un spital.s-a intimplat ca aproape 2ani sa lucrez pe zona de psihiatrie.Acolo am intilnit fel si fel de cazuri.Am cunoscut si lesbiene.Tot ce pot sa spun e ca defapt aceste persoane cu mare greutate accepta un sfat.Trebuie sa duci munca de lamurire fata catre fata.Aceste persoane trebue mai intii sa iti cistige increderea.E foarte mult de lucru si trebue rabdare ,iubire, mila si o noua reeducare sau reorientare.Toate acestea se pot face numai cu ajutorul Domnului.Pentru aceasta fata conteaza pe miinile cui se da sa o ajute sa se vindece.As dori sa il rog pe Milostivul Dumnezeu sa ajute toate aceste suflete.

Rodica Botan said...

Virginia, ai dreptate; nu exista nimic altceva care poate sa faca o diferenta, in afara rugaciunii; nici cu copii altora si nici cu ai nostrii!!!

Rodica Botan said...

Cella...ce bine ca mai sint fete cu capul pe umeri ca si tine!!! Domnul sa te tina in lumina Lui...tot timpul , si sa nu ajungi niciodata in situatii confuze.

Rodica Botan said...

elena marin...si eu am fost in post astazi. De fapt vinerea este ziua mea de post pentru copii si nepotii mei.

Rodica Botan said...

Corina,poate ne dai ceva detalii din ceea ce ai vazut tu ca face sems cu aceste cazuri?