14 March 2010

CINTATI CU NOI!!!

Carmen , are niste antene finute de tot...ea a stiut si astazi exact ce ne lipseste. Cintarea ne lipseste. Este duminica , ziua Domnului si ar trebui sa ne exprimam dragostea pentru Cel ce ne poarta din biruinta in biruinta prin greutatile de fiecare zi. Asa ca, lasa jos ce ai in mina, drege-ti vocea si...hai sa cintam o cintare de multumire. Nu exista scuze...Cum n-ai voce? Poti vorbi? Ok...atunci ai voce!!!

Mai jos este cintarea pe care Carmen a pregatit-o pentru noi . De i-ar tine Dumnezeu obiceiul sa ne trimita in fiecare duminica cite una ?! Puneti linkul al doilea unde cinta orga singura...si hai sa cintam...Unu...Doi...Trei...Si...
.....................................
Completare pentru minunatele ganduri legate de lupta noastra cu vremurile prin propriile nostre puteri, care la disperare ne aduc la picioarele Domnului Isus. Dar slavit sa fie El caci ne ridica cu multa dragoste si ne sprijineste sa continuam alergarea pana la sfarsit sa iesim biruitori prin El. Minunat indemn si videoclip sugestiv. Domnul sa te rasplateasca pentru ele...Ador cantarea de mai jos si e un balsam pentru inimile noastre lovite de vanturile desertice ale lumii in care traim. Ti-o daruiesc sa te bucuri de ea. http://www.youtube.com/watch?v=f9OZWsDxfIo

CINEVA SE-NGRIJESTE DE MINE MEREU (Sib)
Valentin Popovi Geraldine Keeler
http://www.youtube.com/watch?v=rebrSDroZu4

Negativ CINEVA SE-NGRIJESTE DE MINE (E CINEVA) Nicu Neamt - Seleus (Arad)

Cineva se-ngrijeşte de mine mereu;
Nu, o, nu e-ntâmplare,
E-al meu Dumnezeu!
Zilnic toarnă asupra mea
Daruri din plin.
Mulţumire-I aduc şi mă-nchin.

Refren: E Cineva şi îi mulţumesc!
E Cineva, este Tatăl ceresc!
Darul de sus e Domnul Isus!
Ce măreţ e-al meu Dumnezeu!

Mulţi nu cred azi în Domnul,
Slăvit Creator,
Nici nu văd al naturii
Şi-al vieţii Izvor.
O, ce inimi sărace în valul lumii,
Pentru toate n-au cui mulţumi!

Dintre daruri, cel mai scump
Şi cel mai frumos,
Este darul salvării
Prin Isus Hristos.
Nu-s cuvinte pe lume
Să-I spun dragostea
Ce e-n clocot în inima mea.

13 comments:

Alin Cristea said...

balsm
e-nclocot

Rodica Botan said...

E duminica, dimineata...si ma gat de biserica; si gindul care ma domineaza este ca trebuie sa-I fim multumitori Lui Dumnezeu pentru toate lucrurile. Amai zis cineva bine intentionat pe aci pe undeva sa cautam sa vedem lucrurile, partea buna in oamenii din jurul nostru.

Trebuie ca Dumnezeu lucreaza la rabdarea mea Aline, ca pentru mine tu esti ca picatura chinezeasca...o absolut permanenta, constanta...tortura. Dar cine stie? Poate ca asta este ce-mi lipseste ca sa-mi exersez muschii aproape atrofiati ai rabdarii...

Hai sa ma gindesc ca ai intentii bune si sa inventez un motiv bun pentru care ma cicalesti tu asa si ma scoti din fire mereu...sa zicem...ca esti atit de plin de intentii buna ca ai fi vazut tu ca mai am ceva idei bune si ca in infinita ta bunavointa ai decis sa ma scoti din starea mea de afona din punct de vedere gramatical si sa ma faci sa imi corectez greselile pina ajung la o forma decenta de scriere...?!

Nu stiu cit de plauzibil este dar...pare generos din partea ta. As zice chiar ca ai rezistat pe pozitie, din nu stiu ce motiv, si vad ca nu te lasi...desi imbunatatirea gramaticii este cel mai indepartat gind pe care il am. Mi-am facut socotelile ca am citeva lucruri de spus, si nu prea mult timp la dispozitie; si daca as vrea sa invat ceva ar fi olaritul si apoi as vrea sa ma mai joc cu paleta de culori un pic. Vezi tu...la 55 de ani, pentru mine ideile spun mai mult decit gramatica...cine vrea sa citeasca ce scriu se multumeste si cu litere mincate.

Dar sa revenim...ce m-oi face eu cu tine ca vadca nu te lasi de obiceiul asta urit de a da buzna pe aci si a ma corecta?!

Ai vreo sugestie? Ce as putea face sa te vad zimbind multumit si sa ma lasi in starea gramaticala in care m-ai gasit? Mie chiar imi place...si nu pricep de ce te deranjeaza pe tine atita. Tu vezi ceva bun in ce scriu sau vezi doar greselile? Tare sint curioasa...

Ok...cam atita am avut si mi-am varsat si eu naduful , sper fara greseli gramaticale ca astazi nu mai rezist la inca o corectie...Pricepi?

Sa-ti dea Domnul multa ingaduinta...si sa-ti puna literele in ordine pe unde ai sa treci cu privirea astazi...ce alte fericiri sa-ti mai doresc?
:)

elena marin-alexe said...

Frumoasa cantarea! Multa pace si bucurie.

cella said...

Superba cantarea! Mersi ca mi-ai adus aminte de ea ;)

Rodica Botan said...

Multumesc Elena...si tie la fel!!!

Rodica Botan said...

Cella...cind o cintam amindoua?

cella said...

Pai Rodica cei de la ambasada mi-au spus ca n-au incredere ca ma mai intorc in Romania cand am cerut viza ca sa vin la o nunta ...
Nu mai am chef sa le dau bani ca sa im zica aceeasi poveste spusa altfel ...
Singura sansa ar fi ... sa vii tu incoace ;))

Rodica Botan said...

Cum merg lucrurile de fain...m-am si gindit ca poate nu vara asta 9 ca deja am planurile facute) dar vara viitoare sa cautam o cabana undeva unde sa programam o intilnire a blogaritelor din Romania...n-ar fi frumos sa petrecem o saptamina impreuna?

AICISIACUMACOLOCURAND said...

FOR THE HASSLE OF ALIN CRISTEA
Today I Claim the Word

"That is why, for Christ's sake, I delight in weaknesses, in insults, in hardships, in persecutions, in difficulties. For when I am weak, then I am strong."
2 Corinthians 12:10

cella said...

Rodica, superba ideea, numai sa fie luna august :D ca sa pot sa imi iau concediu ;) si ... sa facem planuri ;)).
Si daca se poate undeva fara internet si telefoane ... =))

cella said...

ti-am trimis un mail cu o surpriza ;) pentru postul asta ;)

corina said...

Rodica si eu ma inscriu dar cum spunea si Cella numai sa fie luna August ca si eu am de gind cu ajutorul Domnului sa merg impreuna cu fam. in tara Doamne ajuta.

Rodica Botan said...

August sa fie fetelor. Sa ne ajute Domnul sa putem sa ne adunam pe 2011 in August undeva...la munte...