02 March 2010

JUDECATA RAPIDA SI FARA CONFUZII!!!

Cineva a gasit o solutie pentru teroristii care vor sa strecoare exploziv in avion…In loc sa aiba o masina de x-ray cu ajutorul careia sa vada daca ai legat de tine vreun exploziv…ar trebui sa aiba o camera inchisa, puternica, in care sa existe un mecanism care sa detoneze explozivul ce il porti… Asta va fi cel mai ieftin procedeu ; nu va mai trebui sa i se faca profilul nimanui si o sa se inlature si cheltuielile de judecata. Dreptatea se va face repede si fara confuzii!!!

6 comments:

Anonymous said...

Contribui si eu la cumpararea astfelor de cutii.

Rodica Botan said...

Deja o sa avem doua...
:)

Alin Cristea said...

Ba e o mare confuzie!

SĂ vă fie rușine pentru atîta răutate bădărană pe care o exhibați în public!

Rodica Botan said...

Alin...ce-ar fi sa te rusinezi singur la tine acasa...hm? Ce zici? La 9/11 in avioanele care au lovit cele doua turnuri, si in cel de a lovit Pentagonul si in cel de a mers jos in Pensilvania erau parinti ai coror copii sint orfani astazi...

Oamenii astia care vor sa explodeze aceste avioane se omoara pe ei insisi in acelasi timp...ce rau ar fii daca societatea ar alege sa nu-i lase sa omoare si pe alti oameni decit pe ei insisi? Daca vor sa se sinucida, nu-i poate oprii nimeni ...desi nimeni nu-i sfatuieste sa o faca.

Nimeni nu-i trimite la moarte...N-am nimic cu musulmanii care isi vad de treaba. N-am trimis eu nici cruciadele...nu m-au intrebat la inchizitie...nu sint pentru a chinuii pe nimeni...dar daca cineva vrea sa fie un suicide bomber...ar fii preferabil sa nu ia si pe altii cu el.

Sa-ti fie tie rusine sa vii aici si sa vorbesti asa. Sa faci bine sa iti tii opiniile la tine acasa!

Anonymous said...

Rodica, lasa-l in pace. Alin face parte dintre aceia care tin cu criminalii, nu cu victimele. Si cica noi avem rautate...

Rodica Botan said...

Cine nu lasa in pace? El isi exprima liber si nestingherit parerea despre mine, in timp ce ma rusineaza ca mi-o exprim si eu fata de niste ticalosi. Parerea mea continua sa fie ca daca vor sa omoare un avion plin de oameni ar fii mult mai bine pentru toata lumea sa moara numai ei daca nu se astimpara si dupa asta umbla...ok...se duc in acelasi loc, minus citeva virgine...ca asta li-e credinta.

Eu as fii fericita daca toti ar alege credinta in Isus Christos care da pacea...Dar , hai sa fim realisti acuma...auzi..."rautate badarana", cine vorbeste despre badaranie? Insusi D-nul Badaran in persoana!!!