23 March 2010

APARATUL CARE ARDE CANCERUL?

Nu stiu cit sint de corecte informatiile de mai jos. Poate cineva ne poate spune mai mult? Le-am primit asa si le-am dat drumul la gindul ca pot fi cuiva de folos...
.....................................................
Mon, 3/22/10, Simona Henz simonal@sbcglobal.net wrote


Aparatul care arde cancerul - clinica privata in Bucuresti ????

Ati auzit de asa ceva? Oricum e bine de stiut si merita trimis mai departe, poate cineva are nevoie de aceasta informatie în România!
Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate înalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin supraîncalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra- cost, la o clinica privata din Capitala.

Primul echipament generator de ultrasunete din România a costat 1,2 milio ane de dolari si a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. "Ultrasunetele ating ?tinta? si se transforma în caldura, care distruge celulele tumorale, fara a afecta org ane le si tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare", explica dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.
Pentru interventie, pacientul e ane steziat total, nu are nevoie de transfuzii sau de recuperare postoperatorie. Metoda HIFU poate fi folosita si în asociere cu alte tratamente medicale. "Se utilizeaza pentru cancer la ficat, rinichi, oase, sân, pancreas, pentru tesuturi moi si alte tumori solide, cu exceptia celor din maduva spinarii, plamâni, stomac si intestine. HIFU este indicat si pentru tumori benigne la uter sau la sân", sustine dr. Verga.

Pretul tratamentelor HIFU se stabileste în functie de tipul si dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru "arderea" unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri. În cazul celor maligne, costul începe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune.
Deocamdata, centrul medical nu are un parteneriat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel ca *pretul tratamentului este suportat integral de catre pacient. *
*/Programarea se face telefonic/*

Pentru a fi tratati cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie sa îl faceti este sa sunati pentru o programare la 021/344.00.40 sau la 021/344.00.39. "Infomatii gasiti si pe _www.hifu.ro_ . La telefon vi se comunica ce documente trebuie sa aveti pregatite pentru consultatia medicalasi, în functie de caz, vi se vor face altele, la centrul nostru. Dupa consultatie, fiecare caz medical este ana lizat într-o comisie si, în maximum trei zile, primiti
un raspuns daca puteti fi tratat cu metoda HIFU", explica dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.

No comments: