12 March 2010

PLOUA CU...BINECUVINTARI...

Am primit niste commenturi de la un Anonim…Iata-le…La urma veti gasi raspunsul meu.
........................................................................................................


Anonymous has left a new comment on your post "UN ARTICOL DIN "ROMANIA FOR CHRIST"":

tu nenorocito.....

Problema este ca fratii tai ``pocaitii evanghelisti (baptistii si penticostalii) au facut cel mai mare genocid din istorie...peste 70 de milioane de amer-indieni ucisi in timp de 400 de ani.
Unele surse presupun a fii chiar 100 de milioane, in decurs de 400 de ani. si USA..este cu mult mai mare decat europa. Iar america a facut cel mai mare trafic de sclavi din istorie. aprox 300 de ani de sclavie + segregare...si tatal tau si tu si copilul tau era scalv. La fel ca indienii...ucisi fara mila.]
Ma intreb de ce in decurs a 400 de ani..nu sa facut o ``evanghelizare`` la acei ``salbatici`` cum ii denumea G Washington. Si acum indienii sunt persecutati...mai sunt cateva mii in usa..cei mai multi in UTAH. Si prin intermediul filmelor l-ati facut o imagine negativa , punandu-va pe voi in postura de sfinti criminali.
Bancherii de pe Wall street l-au finantat si pe Hitler. prin companiile Krupp si I.G. Farben. urmareste documentarul ``the iluminati``+alte carti care s-au scris. Pana si bunicul lui GW Bush..a contribuit cu bani. Cum se explica faptul ca din 1933 pana la inceputul razboiului in 1939, Germania avea poate cea mai buna armata. Si sa nu uitam ca era bagata in datorii.
Voi ati facut si cel mai mare act de rasism din istorie si ati aruncat 2 bombe atomice in Japonia.
Ati inceput si revlutia hippie...muzica rock, droguri, sex....
revistele voastre porno Playboy, Hustler si Penthouse (pentecostal house ``pocaitii`` tai dezbracati. Cred ca asta inseamn ala voi evanghelizare....imprastieti otrava in toata lumea. FELICITARI !!
Dupa cel de-al doilea razboi mondial si pana in prezent ati borbandat peste 40 de tari...cine???...voi...baptistii si penticostali...voi americanilor. exemplu : Vietnam, El Salvador, Irak, Afganistan, Iugoslavia, +++ altele. In El Salvador ati ucis copii si femei, care nu au avut nici o aparare...tot de aici sa infiintat cea mai mare si mai periculoasa gasca de cartier MS 13 (MARA SALVATRUCHA)....ati saracit tzara aia , ati distrus-o. In sora Romaniei, Iugoslavia chiar in ziua de pasti i-ati bombardat Belgradul si ati scris pe bombe ``Hristos a inviat``. Blestemati sa fiti viermi de sectani americani,..si toti cei care va sustin.
………………..
Anonymous has left a new comment on your post "UN ARTICOL DIN "ROMANIA FOR CHRIST"":

unde ati fost voi in timpul comunismului???.....erati ascunsi ca sobolanii...
macar biserica ortodoxa... a fost alaturi de oameni tot timpul....dar voi vreti sa distrugeti tot...
daca erati cu chemare.de la domnu`..de ce nu ati sarit in sus in fatza partidului COMUNIST???
SAU ERATI PREA FRICOSI????
penticostal inseamna sa faci parte din secta penticostala infiintata in 1900 in america.
secta a venit in Romania prin Paul Budeanu. Prima casa de adunare sa facut la Paulis (arad) in 1922. Avea 3 membrii paul budeanu, gh. Bradin si sotia acestuia.
Nici macar nu aveti istorie in spate.,
Biserica ortodoxa, a aparat tzara de cotropitori...de tatari, turci...
Noi am murit in luptele pt independenta. Noi am murit in 1848, Noi am murit la Plevna, si in I razboi mondial. Noi am infaptuit marea Unire de la Alba Iulia. 1918.Acolo am foat noi prezenti la toate marile evenimente noi..ortodoxii si catolicii.
Voi nu ati facut nimik pt. tzara asta. Abolut nimik bun, doar ura, dezbinare, scandaluri, batai si conflicte. Ati invrajbit oamenii.
Si in timpul comunismului toti crestinii au fost persecutati, dar mai ales catolicii. Lor li s-au confiscat toate bisericile toate casele. Si majoritatea preotilor catolici au fost bagati in puscarii. Unii au stat 12-15 ani. Au murit pt. credinta lor.
Si voi mai spuneti ca ati fost persecutati???...pastorii tai au lucrat mana-n mana cu securitatea. Voi ati fost turnatorii...voi..cei mai mari lingai.
…………………..
Anonymous has left a new comment on your post "UN ARTICOL DIN "ROMANIA FOR CHRIST"":

citeste americanizarea crestinismului scrisa Gene Edwards, unde chiar un misionar demasca afacerile de milioane de dolari pe care le fac de pe urma prostilor, si tehnicile de distrugere a unei societati religioase, inlocuind-o cu o serie de secte americane.
http://www.theophilos.3x.ro/Biblioteca/Carti/ONLINE/Americanizarea%20crestinismului/index.html
declaratia lui Gene Edwards (fost misionar)
Aflaţi vă rog, că (1) bisericile americane şi organizaţiile parabisericeşti au intrat în afaceri. Exportăm. Voi sunteţi importatorii. (2) Aceste două instituţii americane vă vor americaniza. (3) Când noi venim la voi nu ştim nimic despre adevărata viaţă a bisericii. (4) Vom călca în picioare cultura voastră.
Produsul exportat de către biserica instituţionalizată şi de către organizaţiile parabisericeşti nu este altceva decât expresia creştinismului american din zilele noastre. Când sunt combinate, aceste două forţe devin o maşinărie gigantică.
Dar cel mai mare rău al creştinismului americanizat este următorul: după ce credinţa creştină a fost americanizată va apărea o mentalitate mondială atât de înrădăcinată, atât de înfumurată şi de jalnică, încât cineva, când va citi în Noul Testament, nu va vedea decât creştinismul din zilele noastre.
…………………………….
Anonymous has left a new comment on your post "UN ARTICOL DIN "ROMANIA FOR CHRIST"":

secta penticostal a fost inventata de un profet fals....
Si biblia de avertizeaza sa ne ferim de astia
Marcu 13 21-23
21Dacă vă va zice cineva atunci: "Iată, Hristosul este aici" sau: "Iată-L, acolo", să nu-l credeţi.
22Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi. Ei vor face semne şi minuni, ca să înşele, dacă ar fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
23Păziţi-vă; iată că vi le-am spus toate dinainte.
………………………….
Anonymous has left a new comment on your post "UN ARTICOL DIN "ROMANIA FOR CHRIST"":

DECI SCOPUL PENTICOSTALILOR...Cea mai mare realizare a lor o sa ramana agatatul omului la carlig, cu scopul "nobil"de a le fura agoniseala
satan , trebuie sa lucre prin voi...si sa va ajute.
1 petru 5-8..Fiţi treji, şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte, şi caută pe cine să înghită.
sectantii umbla toata ziua sa-si caute adepti, membrii....
Cu ce i-ati convertit cu bani, sau cu o pereche de ciucuri de la second??
………………..
Anonymous has left a new comment on your post "UN ARTICOL DIN "ROMANIA FOR CHRIST"":
pana si de Sfanta Cruce fugiti..care ii semnul LUI iUSUS..
Crucea este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării: dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu. ( 1 cor 1-18)
Potrivnicii Crucii si ai semnului ei sunt vrajmasii Crucii Lui Hristos ( Filip. 3. 18-19).
Semnul Sfintei Cruci va vesti venirea a doua a Mantuitorului. ``Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci, şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.`` (Matei 24, 30-31). Crucea este peceta Lui Dumnezeu care pastreaza nevatamati pe cei ce o au asupra lor. ( apoc 7, 2-3) si ( apoc 9, 4)
Acel semn este Crucea, deoarece ea este semnul puterii si al biruintei Lui Hristos ( col. 2. 15). Cu adevarat atunci se vor rusina cu rusine vesnica toti vrejmasii si hulitorii Sfintei Cruci, dar atunci cainat lor nu le va mai fi de folos.
Satan uraste Crucea, pt ca Isus cu Sfanta Cruce a biruit Iadul si la nimicit pe diavol. Astfel, diavolul ii indeamna pt toti cei rataciti de la adevarsi care ii slujesc lui sa huleasca impotrica Crucii lui Hristos. Cum cainele fuge de batzul cu care a fost lovit, tot asa si diavolul fuge de Crucea care la biruit.

…………………………...

Draga Anonim...

…nu stiu cu ce ti-am gresit. Sint crestina baptista, si am emigrat in America in 1980 din Romania. Ca sa vin in America dupa ce am asteptat vreo 5 ani buni fara raspuns, am trimis o scrisoare lui Ceausescu in care am pus buletinele (parintii, bunica si al meu) si in care i-am spus ca nu-mi place comunismul. Puteam sa o sfirsesc rau. Dumnezeu m-a ajutat sa scap…

Unchiul meu a venit in America cu varul meu pentru o operatie pe care romanii nu o puteau face. Flavius avea 16 ani si i se rupea mina tot mereu; i se facea o gaura in mina si osul se subtia si se rupea. Apoi ei au ramas aici si ne-au adus si pe noi.

Cu ce ti-am gresit in toate astea? Si de ce ma numesti "nenorocita"? N-am omorit pe nimeni si nici nu intentionez sa o fac. De Istorie nu-s vinovata…nici de Istoria Romaniei si nici a Americii. In numele Lui Dumnezeu s-au comis crime teribile, este adevarat. Inchizitia este una…si pentru aia trebuie sa-i multumim Papei…ca nu erau baptisti sau penticostali pe vremea aceea.

Sint oameni rai in toate denominatiile, in toate religiile in toate natiile pamintului. Toti am gresit si toti avem nevoie de jertfa salvatoare a Lui Isus Christos. Daca ceva am vrut sa scriu pe blogul meu…asta am vrut sa scriu…nu chem pe nimeni nicaieri…doar la Christos. Nu scrie nicaieri ca ortodoxii sau catolicii sau neoprotestantii vor avea viata vesnica …ci cei ce si-au spalat hainele in singele Mielului- doar aceia.

Commenturile tale m-au socat. Nu ma pling si nu ma vaiet insa de asta. Traim in lume si astea sint simtomele. Ieri s-a legat Alin de gramatica, astazi tu Anonimule te legi credinta mea. Mie asta imi spune ca fac treaba buna, ca altfel "Pirisul" nu i-ar delega pe atitia sa ma loveasca din toate partile. Mai degraba cred ca …am sa ma bucur. Asa ca n-am sa ma opresc sa scriu…

Nu sint pastor, nu sint misionar, nu m-a trimis nimeni sa spun nimic nimanui...decit Biblia. Acolo i se spune orbului si leprosului care au fost vindecati de Domnul Isus sa se intoarca inapoi si sa spuna oamenilor despre experienta lor...ce anume le-a facut lor Domnul.

Nu sint mai mult decit unul dintre acesti orbi - pentruca am umblat ca unul orb si am savirsit faradelegea; si nu sint mai bun ca un lepros , pentruca as fi putut sa strig de multe ori: "necurat", "necurat" si sa rostesc adevarul 100%. Acest lucru imi da dreptul sa scriu despre ceea ce a facut Domnul meu pentru mine…si acel drept nu mi-l pot lua Papa de la Roma, ortodoxii, catolicii sau neoprotestantii de pe toate continentele…pe rind sau toti laolalta...pentruca asta este porunca unuia mai mare decit ei toti. Si imi pare rau ca trebuie sa te anunt, Domnule Anonim , dar nici tu n-ai sa ma opresti din drum…sorry!!!

Stiu ca pe blogul meu citesc oameni de diferite nuante religioase. Stiu ca citesc si oameni mai culti care imi trec cu vederea greselile gramaticale si citesc si oameni mai intelegatori care nu se leaga de fiecare punct pe care il pun pe litera i. Tuturor va multumesc ca imi cititi blogul…Nu stiu ce anume te-a deranjat in ceea ce scriu…pentruca nici macar nu chem pe cineva la vre-o religie…va chem la Christos, ca El a murit si pentru mine. E ca si cum am fost flaminda si am gasit o sursa de hrana…si acuma va spun si voua cum sa ajungeti la ea…Ar fii o crima sa n-o fac, nu crezi? Ai scris despre cruce…ca nu ne facem cruce. E drept. Este doar o opinie , un fel de a intelege. Noi il veneram pe Cel ce a murit pe cruce…iar crucea este doar lemnul pe care a murit. Unul este obiectul mintuirii, care este Domnul Isus, si celalalt este doar modalitatea - tortura care i-a luat viata. Sint sigura ca nici voi nu intentionati sa venerati crucea mai mult decit pe Domnul Isus…El merita gloria, nu? Asa ca sint diferente de felul cum ne exprimam, ca la o judecata mai adinca cred ca sintem toti de acord ca nu crucile mintuiesc ci Domnul Isus murind pe cruce...

Asa ca…Anonimule…imi pare rau ca esti asa de infuriat; dar sincer cred ca ti-ai gresit directia. Ia cartea de istorie si fa-o ferfenita…ai dreptate…unele lucruri n-ar fi trebuit sa se intimple. Si au suferit multi ortodoxi, e drept…si au suferit si multi baptisti si penticostali. Au suferit pentru credinta lor, cei care au suferit…pentru Christos. Dar asta este tocmai ce avem in comun…Christos a murit si pentru unii si pentru altii…si chiar pentru mormoni si indieni si budisti si musulmani…

Ar trebui sa lasam mofturile si sa nu ne mai uitam urit unii la altii ca nu sintem nici care de invidiat…Nu traim, nu ne imbracam, nu vorbim, nu practicam o adevarata religie. Stii ce zice Biblia despre adevarata religie? Astea sint chiar cuvintele Domnului Isus…zice asa…"adevarata religie este sa ai grija de orfan si de vaduva." Ma intreb citi din noi practicam religia adevarata? Ca sint multi farisei? Multi lupi imbracati in piei de oaie? Adevarat! Si ce vrei sa fac eu cu privire la asta? Fa tu ceva daca stii si poti, ca toti cei care se dau drept credinciosi si nu sint isi merita soarta. Vezi…pe mine nu m-a pus nimeni nici sa fac rinduiala pe lumea asta. Ii vad pe multi ca se ocupa si de incalzirea planetei…ca si cind Dumnezeu nu mai poate avea grija de planeta ce a creat-o. Asa si aici…Hello!!! Dumnezeu este inca viu si El ii vede pe toti si El va judeca lumea dupa dreptate. Fii sigur ca si-or capata-o cei in cauza cu virf si indesat…Dar eu? De ce-s eu vinovata de prostiile lor? Eu le am pe ale mele…si nici macar n-ai fost inspirat sa le amintesti aici…Poate data viitoare cind mai citesti pe blog?

Si apoi, Biblia mai spune ca faptele noastre cele mai bune sint ca o cirpa murdara. Atunci cine va indrazni sa se laude si cu ce? Ca de-acursul Istoriei nu exista decit un sir lung de murdarii…de care toti oamenii sint vinovati; toate natiile pamintului…si toate religiile.

Daca eram mai buni…nu era nevoie ca, Christos sa moara pentru noi. Asa ca…Ortodoxi, Catolici, Baptisi, Penticostali, Crestini dupa Evanghelie si altii…avem un singur motiv pentru care putem tine capul sus…acel motiv este Christos in noi…si chiar si El …rastignit!

17 comments:

elena marin-alexe said...

anonimule....
Pentru mine nu existi, deoarece te ascunzi, esti nimeni, iar eu nu vreau sa vorbesc singura.....
Esti las si nu meriti nici o atentie din partea nimanui, .

Draga Rodica.
Astia sunt oameni de doi bani.Mie insa, vorbele lui imi dau un semnal de alarma: Vine ISUS, Domnul si Mantuitorul nostru. O seara binecuvantata iti doresc si multa , multa pace!
Te imbratisez cu mare drag!

cella said...

Rodica ... si eu am ramas socata de cea scris nenea asta ...pare a fi batran tare ca el era pe la revolutiile alea de demult ...
O imbratisare calda tocmai din Romania si ... sa stii ca eu te iubesc cu toate greselile gramaticale pe care le faci.

Rodica Botan said...

Elena...Domnul sa aiba mila si de anonum...si sa-l binecuvinteze in asa fel incit sa primeasca un nume nou...stim noi ce inseamna asta!!!Multumesc pentru ginduri!

Rodica Botan said...

Cella...nu m-a socat prea tare...ca parca astazi este ziua de primit palme...din toate partile.
Doar sper ca altii citind sa-si dea seama ca ce am spus este real si ca n-are rost sa ne certam intre noi.

Mi-amintesc de o poveste din cartile de scoala cind doi nepotei, o fetita si un baietel sedeau fiecare pe genunchii bunicului. Si se jucau cu barba lui...si din vorba in vorba au ajuns sa se certe, a cui parte e mai frumoasa. Baietelul zicea ca este a lui, si fetita zicea ca partea ei e mai frumoasa. Sa scurtez povestea...au ajuns sa palmuiasca fiecare partea celuilalt...si uite asa bunicul a ajuns cu lacrimi in ochi.

Nu sintem noi ca si copii astia? Este un Singur Dumnezeu, Tta, Fiu si Duhul Sfint si o multime de pacatosi de toate denominatiile...Singurul lucru care trebuie si putem sa-l facem este sa il acceptam pe Isus in viata noastra...

Si ce facem noi? Nu mai zic nimic...

In afara de un singur lucru...si mie mi-esti draga...si eu te iubesc!!!

Sali Sabri said...

Sora Rodica, eu nu dau drumul la commenturile anonimilor. Pentru mine un anonim nu exista, deci parerea unui om care nu exista-nu conteaza.

In plus, acest anonim, nici macar nu cunoaste istoria. Vorbeste prostii. A auzit si el cateva lucruri de la bunicii comunisti si acum a inceput sa dea afara.

Din prisosul inimii vorbeste gura. Va puteti imagina ce inima are omu asta? Eu il compatimesc...e de compatimit saracu...Domnul cu mila!

corina said...

Draga Rodica tot din cartea cea draga mie prin intermediul Domnului iti pun si eu un comentariu.Nu-ti fie frica si nu deznadajdui cind te vor uri oamenii,,fiindca ai osindit calea pe careau apucat,ci mai virtos bucura-te,amintindu-ti cuvintele Mintuitorului:"Fericiti veti fi cind oamenii va vor uri"(Luca6,22).Asta inseamna ca esti pe calea cea buna iar scamosu cum ii zic eu a esit la lucru.Ceva nu-i place.Te conduc in rugaciune.Iti spun noapte buna iar pe mine o zi cu soare!Iti suntem alaturi la bine si la greu.

corina said...

N-a ca am uitat un i la cuvintul miine.Ti-l dau acum.i

Anonymous said...

anonumule
nu stiu ce fel de crestin esti tu , dar mi se pare ca nu unul cu harul lui Dumnezeu in tine . Ca daca erai asa , nu iti permiteai sa faci pe nimeni"nenorocit " . Daca ai deschis vreodata Biblia ai fi putut vedea ca ne este interzis sa batjocorim pe alcineva , indiferent de religia lor . Suntem cu toti creatii ale Lui , si din fericirea ne-a dreptul sa alegem ce relie avem dar nu si dreptul de a judeca .Si-a pastrat , si bine a facut , dreptul de judecator . Asa ca tu daca ai o opinie diferita , ti-as recomda sa invetzi sa ti-o impui intr-un mod civilizat si indirect .
Poate America ti-ar prinde bine si tie , ca o lectie de viata . Sa iti dai seama ca nimeni nu a fugit din Romania de fricos ci pt . o viata mai buna , cand puterea si carma tarii nu se afla in mainile lor .
Sunt foarte dezamagita sa citesc asemenea randuri , de la cineva care sustine ca stie istorie , citeste carti si a urmarit cateva documentarii bune .
Ma indoiesc de seriozitatea si acuratetea ta .
Pt: "Rodica pe ganduri" cu toata dragostea
cristina :)

Elena said...

Socant, imi este rau, cu asta incep ......... acum ora 6:30 AM, am intrat pe blogul tau si am citit comentariul anonimului , senzatia pe care mi-a produs-o a fost de greata si revolta. Dupa cum stii sunt crestin ortodoxa, frecventez biserica mea,imi respect biserica desi este cam traditionalista, am participat si in biserica baptista la orele de rugaciune, la cele de studiu biblic, la intalnirea doamnelor crestine, nimic din ce spune acest .......... nu poate fi adevarat, aici intalnesti si intelectuali si oameni simpli, oameni care sincer iti arata binete, sunt gazde bune, nu exista diferente intre ei, toti se considera frati, lectiile de studiu biblic sunt adevarate ore de consultare psihologica cu trimiteri la Cartea Sfanta ......... nu stiu ce l-a revoltat pe anonim baptistii sau poporul american .....nu pot sa-l numesc nationalist mai degraba suparat pe viata, sa ma ierte daca gresesc.
Anonimule, daca articolele si comentariile de pe acest blog te supara nu le citi, incearca sa studiezi Biblia si daca nici atunci nu reusesti sa-ti formezi o parere justa despre pocaiti (toti incercam sa ne pocaim, sa primim mantuirea , este foarte greu), despre crestini, pentru ca asta sunt si ei ca mine si ca tine, creatia Tatalui Ceresc, atunci chiar ai o problema.
Elena Tg Jiu

Rodica Botan said...

Sali Sabri...intentionat am pus commenturile sus. De asta sint pe blog...sa aprind o lumina cit de mica. Daca nu pot suporta nici atita, sa ma faca un Anonim "nenorocita"...atunci ce mai caut pe-aci?

Nu vreau ca blogul meu sa fie unul inchis...la ce mi-ar folosi?

Exista un singur Dumnezeu ...si un Singur Mintuitor. Cum se raporteaza fiecare la El...este treaba Lui personala. Avem Cuvintul Lui Biblia si cine vrea sa afle ce are de facut ar trebui sa caute la sursa...Cuvintul Lui este acolo...negru pe alb si sintem datori sa-l implinim. Toti, fara deosebire.

Am felul meu de manifestare, raportat la cunostiintele ce le am, la temperamentul meu la educatia ce o am...si la intelegerea ce am primit-o citind Biblia.

Citeodata cind vad cum se inchina fratii mei de credinta negrii si cum danseaza si cinta de fericire, ma bucur si eu in sinea mea, si mai aplaud ...dar nu am temperamentul lor...

Dar sintem totusi frati, ca avem acelasi Tata. Atita stiu, atita spun. Si da...as fi o nenorocita dca nu as fi copilul Lui...dar eu sint a Lui...

Si nicaieri in lumea rea
Nu-i mina, care ar putea
Sa ma rapeasca din a Sa.
Nici om nici iad, nici moarte nu-i;
Eu sint a Lui...

Rodica Botan said...

Corina...m-am gindit si eu la cuvintul ala - la versetul ce l-ai scris. Dar nu m-am considerat vrednica de asa o onoare. Au fost multi care au suferit teribil pentruca erau credinciosi...asta este chiar apa de ploaie...Anonimul este cel care se teme...se teme sa-si dea numele sarmanul. Nu-i asa mare bai...trece...

Cuvintele tale insa m-au onorat. Cred ca si tu esti ortodoxa si te-ai simtit bine pe blogul meu si am avut impreuna aceleasi simtiri...stii de ce? Pentruca ne inchinam la acelasi Domn...pentruca avem acelasi ideal...si pentruca este o singura cale spre cer...si pentruca mergem pe aceasta cale. Multumesc de indemnuri si de prietenia ta. Le apreciez.

Rodica Botan said...

Cristina, baby...multumesc ca mi-ai sarit in aparare...fetita mea adoptiva. Numai nu-ti face griji ca nu ma ofilesc eu asa usor...Te pup...

Rodica Botan said...

Elena...din Tg Jiu...
Multumesc, multumesc pentru cuvintele sincere si intelepte care le-ai asternut aici pentru mine. Ai prezentat o realitate asa cum ai vazut-o, asa cum ai simtit-o...din propria experienta.

Ar trebui cu totii sa renuntam la pareri vechi bazate pe povesti auzite si sa ne informam mai bine.
Prea multa energie se consuma in lumea asta aiurea. Ducem luptele altora, propagam ideile altora si nu ne interesam sa cunoastem adevarul inainte de a ne avinta in "cruciadele " astea moderne...

Eu am aprins o luminare, elena marin-alexa a adus lanterna, Cella a venit cu o lampa de petrol, Sali o faclie, Corina a pus lemne intr-un foc mic de tabara,Cristina a adus o mina de licurici, iar tu Elena de la Tg Jiu, ai pus mina pe intrerupator si ai aprins becul...

Daca anonimul vrea sa vada, trebuie doar sa isi deschida ochii. Ce ziceti, o sa ii deschida? Multumesc Elena, multumesc celorlalti...astazi nu m-am mai simtit singura!!!

Beni said...

Draga Rodica
E totul frumos si bine. Articolul lui Anonimus te ridica pe o treapta superioara . Deci ii este frica .Aluat piatra si a crezut ca loveste dar ma bucur cum gindesti:Domnul sa aiba mila de el si sa-l ajute sa cunoasca religia curata care sa-i asigure mintuirea.Nu poti decit sa plingi pentru un om care vorbeste ca el. Probabil un ateu care nu cunoaste adevarul istoric in nici o privinta. In rest pacea Domnului cu tine . Marta

Rodica Botan said...

Tusa Marta...Biblia este adevarata. Ea este ca un scut si ne apara de loviturile celor rai si ca o sabie cu doua taisuri cind trebuie sa loveasca pe cei care ne ataca.

Chiar astept astfel de confruntari... ca stelele lucesc mai tare in noptile intunecoase, nu-i asa? Anonimul mi-a dat prilejul sa clarific o treaba pe care poate vreun cititor a avut-o nelamurita in mintea lui...

Biblia este izvorul de apa curata. Ea satura pe orice insetat. De ce prefera oamenii sa bea din balti cu apa statuta si noroi,cind izvorul ii asteapa si este apa sa sature pe toata lumea? Nu inteleg! Dar cei carora le este sete...cei care vor sa afle adevarul, ar trebui sa ia Biblia in mina si sa se convinga singuri.

Ar place cuiva sa manince o mincare pe care o mesteca altcineva? Ma indoiesc. Atunci asa inteleg si faptul ca avind posibilitatea sa te informezi singur asupra unui anumit lucru, preferi sa o intrebi pe Coana Chira sau pe Mos Gheorghita care au auzit si ei de la Floarea lui Nastase ca daca si cu parca...si apoi iti scuipi in sin si gata...ai sa ai noroc daca iti pui o ata rosie si ti-o legi de picior...

Cine n-are Biblie...sa-mi scrie. Am sa-i fac rost de una. Promit!!!

Multumesc de suport. Domnul cu voi acolo.

Delia said...

Doamnă Rodica, mă bucur că nu vă lăsaţi speriată de asemenea ieşiri şi că rămâneţi fermă pe poziţii. Mă bucur pentru că vă citesc mereu şi de multe ori blogul dvs mă ridică, mă face să zâmbesc sau să lăcrimez, să mă bucur sau să mă pocăiesc. Domnul să vă dea putere pe mai departe!

Si El să se îndure de anonim, pentru că e tare greu să trăieşti cu atâta ură în suflet...

Rodica Botan said...

Delyrics, mai intii multumesc pentru incurajare...si este o rasplata pentru mine sa citesc cuvintele care mi le-ai trimis. Apoi scriu pentru anonimi ca cel ce l-am pus aici. Poate nimeni nu vrea sa stea de vorba cu el (si nu e de mirare) dar are si el nevoie sa auda ADEVARUL...si cineva trebuie sa-i spuna unde sa-l gaseasca. Nimeni nu este perfect...si probabil ca nici asta nu stie...Sper sa citeasca si sa revina cu ginduri noi.

Toti avem nevoie sa revenim cu ginduri noi citeodata, cind gindurile vechi n-au fost bune.
Salutari din Califiornia pentru familia ta frumoasa!