08 March 2010

TE ROG, AJUTA-NE CU O ...CARAMIDA!!!

http://musulmanii.wordpress.com/2010/03/08/credin%c8%9ba/

Ma bate gindul de citeva zile sa scriu despre o ..."caramida". Eu cred ca pe zi am cu ceva peste 200 de cititori. Nu sint un blog foarte important. Sint sigura ca majoritatea care citesc blogul meu sint credinciosi, frati de-ai mei. Apoi mai sint sigura ca o mare parte dintre ei locuiesc aici in America...iar cei din Romania care au internet si computer si ei fac parte din patura de mijloc a societatii.

Ma gindesc ca, noi toti sintem dornici sa facem mult bine, sa ajutam cit putem, sa lucram pina mai este ziua. Putem insa sa ii ajutam pe toti oamenii? Nu putem. Dar gesturi marunte putem face...

Mai am un gind. Noi toti sintem afectati de miscarea asta a musulmanilor. Nu toti sint agresivi...dar pot sa devina in timp. Religia lor este o religie a razbunarii; asa a fost de la inceput si asa o sa fie pina la sfirsit. Incercarile de democratizare, si alte mijloace de a-i stavili au avut succes doar partial...ca ei atita stiu...sa se bata. Daca nu se bat cu altii, se bat triburile intre ele. Un singur lucru le-ar aduce pacea...Domnul Isus Christos.

Dar cineva trebuie sa se duca sa le spuna despre El. Avem o situatie chiar la noi in Romania. Sabi este un baiat nascut si crescut pina la o anumita virsta intr-o familie de musulmani. El povesteste cum s-a intors la Domnul, si cum ascultator de Cuvint si plin de dragoste pentru ai lui, s-a intors la Alibaba, a cumparat o casa de chirpici, si vrea sa o transforme intr-un cuptor aprins...in care sa coaca piinea vietii...un loc unde turcii sa vina si sa gaseasca pacea ...aceea pace care intrece orice pricepere.

Singur insa nu poate face aceasta lucrare. El lucreaza, dar...i s-au terminat caramizile...M-am gindit sa-l ajutam. O caramida...bani de singura caramida, nu mai mult sa-i trimiteti. Sa aveti si voi o caramida pusa la Casa Domnului din Alibaba. Numele lui este Sali Sabri din Medgidia. Daca nu stiti cum sa trimiteti va pot ajuta. Eu trimit bani in Romania prin Western Union...ma costa $9.99 pentru orice amount trimis.

Daca vrei sa trimiti $ 2 , pune-i intre doua poze, lipite una de alta si trimite-i prin posta. Eu am trimis mai de mult si au ajuns toti. O caramida...doar o singura caramida, ca sa nu se opreasca lucrarea.

Investitia ce o faci este pretioasa. Stockurile ceresti nu sint in pierdere niciodata. Nu uita!!! Nu-ti cere nimeni sa iti golesti buzunarele. Doar o...caramida...o caramida pentru Casa Domnului din Medgidia...

DACA VEI TRIMITE BANI DE-O CARAMIDA, TE ROG LASA UN COMMENT PE BLOGUL LUI SALI SABRI...UN COMMENT DE INCURAJARE. Sabri are 24 de ani si a inceput aceasta lucrare prin credinta...daca ar fi copilul nostru, al unuia dintre noi, am fi atit de mindrii de lucrarea ce o face. Poate intr-o zi alti frati o sa incurajeze pe copii nostrii...Si doresc ca Dumnezeu sa lucreze la inimile noastre...

No comments: