10 February 2013

CINE A CREAT HAOSUL?

http://smashmaterials.com/2012/30-funny-humor-hd-wallpapers-around-the-world/

Trei oameni de profesii diferite vorbeau despre prima profesie despre care se vorbeste in Biblie.
Doctorul , foarte sigur de el spuse…

- Cu siguranta , n-o sa ma contraziceti. Prima profesie despre care vorbeste Biblia a fost aceea de medic. Dumnezeu insusi a deschis trupul lui Adam, a scos o coasta si a facut-o pe Eva. Apoi l-a inchis la loc. Asta este medicina dragii mei.

Inginerul zimbii intelegator, dar, se scarpina in cap cu creionul si zise…

- Dragii mei, nu va grabiti. Ati uitat ca inainte de a fi Adam si Eva in Gradina Edenului Dumnezeu a trebuit sa faca pamintul. Nu veti nega ca acest proiect deosebit a trebuit gindit si apoi implinit cu strictete. Vorbesc de dimensiuni si echilibru in absolut tot ce a fost creat. Caci inainte de a fi fost infaptuit planul lui Dumnezeu…nu era decit un …haos. Din haos a creat Dumnezeu lumea si asta implica inginerie; sau vreti sa spuneti ca sinteti atei si credeti ca totul a aparut la intimplare?

Medicul ramase tacut…doar politicianul zimbii sugubat…si se uita tinta in ochii inginerului cu mult inteles si ii intreba?

- Imi pare rau sa te contrazic…si am o singura intrebare care iti va dezvalui care a fost prima profesie. Poti sa-mi spui si mie cine …a creat …haosul?

9 comments:

gaby_d said...

hahahahaha!
hai ca-i bun!:))))

CORA said...

:)) La cat sunt de mincinosi politicienii, nu ar fi crezut nimeni ca ar fi in stare sa recunoasca unul dintre ei ca sunt creatori de haos! :))

cherie said...

:) Si eu tot pe politicieni as pune pariu !

Rodica Botan said...

ma bucur ca ti-a placut gaby...nu conteaza de ce provenienta...politicienii sint specialisti la acelasi lucru...sa creeze confuzie.

Rodica Botan said...

Cora, daca n-ar fi cazut in pacatul mindriei n-ar fi recunoscut...stii tu ca fudulia merge inaintea caderii si nici un politician nu rezista prea mult acolo sus...

Rodica Botan said...

cherie, asta este una dintre profesiile pe care n-ai sa auzi pe nici un copil sa spuna ca o vrea...

"vreau sa ma fac ...politician!!!" ???Curat murdar

ionatan said...

Politicianul greşeşte! Pentru a crea ceva, e nevoie să înţelegi,mai întâi, din ce este alcătuit acel ceva... Conform Scripturii, totul a fost creat din Cuvânt. Aşadar, Dumnezeu este POET! Numai un poet îşi poate înţelege cu adevarat propria creaţie! :)

CORA said...

Si cand ma gandeam sa dau la Facultatea de Stiinte Politice! Nici eu nu stiu prea bine cum si cand m-am razgandit, dar ma simt atat de fericita ca am facut-o!

Anonymous said...

Noi toti ne pripepem de minune in a fi POLITIC ocosi unii cu altii , dar numai Duhul Sfant este credincios a ne pune Adevarul in fata ochilor . Ce bine ne-ar prinde de-am fi si noi in stare sa-L primim fara prea multe COMENTARII