10 February 2013

Pentru ALINA si MIA din Padova-Italia

     Dac-as putea as aduna un manunchi din cele mai frumoase flori ca sa sarbatoresc decizia voastra as face-o ...ati devenit din prietenele mele surori de trup - si prin asta inteleg Trupul Lui Christos...Din tot ce acumulam sau invatam pe lumea asta, cind plecam de aici nu mai raminem cu nimic decit ceea ce am legat pe pamint - adica relatiile noastre. Alina si Mia...voi sinteti de-acum surorile mele dragi si nu numai. Aveti o multime de surori si frati peste tot...si ei va iubesc cu dragostea Lui Christos.
     Ma bucur atit de mult ca v-ati decis sa il urmati pe Domnul nostru. Asta nu inseamna ca viata voastra va fi mai usoara sau va fi lipsita de greutati- DAR...nu veti mai fi singure.
     DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE CASA SI VIATA VOASTRA SI SA VA FACA LUMINA IN LOCUL UNDE SINTETI. Cei care doriti sa le felicitati pe Mia ( mamica) si Alina ( fiica) va rog sa lasati un comment. Si nu uitasti sa va rugati pentru ele in continuare. Multumesc

3 comments:

Ghedeon said...

Cind un suflet se intoarce la Domnul Isus, este sarbatoare in cer si pe pamint.
Ma bucur pentru decizia voastra de a va preda destinele in miinile Domnului Isus, aceasta fiind garantia celei mai mari bogatii primite pe oamint: mintuirea sufletului vostru.
Cu aceasta ocazie vreau sa va asigur de dragostea mea frateasca si as dori sa stiti ca ne-ati bucurat si pe noi, un grup de frati chiar daca suntem la departare.Domnul sa va binecuvinteze cu viata vesnica.

Marta said...

Ori de cite ori un om (pacatos )se intoarce la Isus in cer este o mare bucurie .Va binecuvinteze El pentru hotarirea de a-L urma.Cititi va rog Matei 19;29-30 Si ori cine a lasat case,frati si surori..........pentru Numele Meu ,va primi insutit si va primi viata vesnica . Va doresc drum bun pe calea crucii care duce in cer .Domnul va va insoti.

disa said...

Domnul să le ajute pe Cale!