12 April 2013

MI-A CAZUT UN FIR DE PAR...


     Vorbeam astazi cu Kathleen…tinara care lucreaza in departamentul meu. A trecut prin niste zile grele si este tare necajita. I-am amintit adineauri ca totul este sub controlul Aceluia care are cunostiinta pina si de un fir de par care ne cade din cap. Am fost convingatoare in argumentul meu…mai ales ca spunind acest lucru am realizat ca mi-au cazut o gramada de fire de par din cap si habar n-am cind. Vad doar ca peria de cap trebuie curatata sau…ma uit ca nu mai am podoaba de altadata…si nu stiu cind si cum s-a intimplat schimbarea. Dar El stie…FIECARE FIR…sta la numaratoare si este inventariat de Dumnezeu.
     Si acest lucru este scris in Biblie. Si nimic nu este scris acolo fara rost. Oare care este rostul acestui amanunt – aparent fara prea mare semnificatie? Poate ca atunci cind credem ca sintem singuri si parasiti sa ne amintim ca nimic nu este in ascuns si acoperit de fata Lui Dumnezeu? Poate ca sa stim ca nimic nu este prea mic si prea neinsemnat ca sa nu fie in inventarul Lui? Poate ca sa realizam ce pretuiti sintem de Cel care a dat ce avea mai scump ca pret de rascumparare pentru noi?

1 comment:

Marta said...

Nu te ingrijora ...Vom intinerii ca vulturul si vei aduce roade si la batrinete . Te iubesc si fara o mare podoaba pe cap. .