15 April 2013

RUGACIUNE PENTRU a.dama



     Pentru unii ea este doar a.dama:o crestina inteligenta foc , calda si plina de esenta in scrierile ei dar si enigmatica . Ea ne-a descris lumea adamica pe blogul ei si noi ne-am indragostit de scrierile ei. Ea ne-a povestit din amintirile copilariei ei si am invatat cu ea lectii de credinta simple si la indemina oricui care vrea sa-si indoaie genunchii si sa experimenteze puterea dar si bunatatea Tatalui nostru ceresc.
 
  
Astazi a.dama are nevoie de noi ...sa ne plecam genunchii pentru ea. A.Dama este in spital. Asa ca, va invit sa fim alaturi de ea in aceasta noua experienta de viata. N-am, nici o indoiala ca Acela care a spus vintului si marii sa se linisteasca, va linistii si furtuna care s-a abatut asupra casei ei. Daca aveti  mesaje de incurajare…am sa ma straduiesc sa i le trimit intr-un fel sau altul . Daca nu reusesc eu, Cella care asteapta si ea ceva minuni proaspete, o s-o faca. Multumiri anticipate pentru cei ce ni se alatura in rugaciune si Domnul sa ne-o readuca pe a.dama din nou sanatoasa si plina de energie .   

3 comments:

Sorina said...

Oh, ce rau imi pare sa aflu asta! :( Mi-as dori sa o pot sprijini si incuraja, sa ii arat ca - chiar daca viata ne tine departe - este in gandul meu unde o imbratisez cu toata dragostea!
Poti fi ingerul meu mesager... sa ii transmiti asta?

cella said...

O sa ii spun eu asta Sorina!

Multumesc frumos!

cella said...

Sorina,
i-am transmis si a zis ca te pupa.

Si pe Rodica ca e asa cu inima mare!