21 April 2013

DOAMNE AI MILA DE NOI!!!

God have mercy on us. ~Jon Courson
(traducere R.Botan)
1 John 1:5

"Vestea pe care am auzit-o dela El si pe care v-o propovaduim, este ca Dumnezeu e lumina, si in El nu este intuneric."

Oamenii care sint depresionati in viata lor spirituala crezind ca a fi crestin este un lucru trist, nu prea reprezinta bine crestinatatea ...pentruca Ioan spune ca nu exista nimic intunecat la Dumnezeu; nu este nimic negativ la El; si nu este un singur oscior inrait in trulul Lui.

Asadar, un credincios amarit, intunecat, acrit...este un oxymoron, o contradictie de termeni.

"Asteapta un minut...", vei spune. "Nu a fost Domnul Isus un om al durerii?"(Isaia 53:3)

Da, Isus a si plins pentru Ierusalim (Luca 19:41). A plins la mormintul lui Lazar (Ioan 11:35). Cind Isus a plins insa, intotdeauna a fost pentru altii. Dar cind a plins in Gradina Ghetsimani? Cu o seara inainte de a fi crucificat, Isus a transpirat singe pentruca era ingrozit ...dar nu ingrozit de durerea crucii, de ranile facute de coroana de spini sau cele facute de biciuire. Isus era speriat de moarte dar motivul a fost acela ca stia ca va fi separat temporar de Tatal Sau in momentul cind era facut pacat in locul nostru.

Ne ingrijoram adesea..."Dar daca n-am sa pot platii datoriile?" "Dar daca se strica masina?" "Sau poate am sa pierd pe cineva pe care il iubesc?" "Ce va urma?" Astea sint lucruri care ne infricoseaza. Dar sa fim separati de Tatal Ceresc? Asta nici nu ne trece prin minte... Doamne ai mila de noi, ca sintem speriati de toate lucrurile care n-au nici o importanta.

No comments: