29 April 2013

EU AM CAM ZANGANIT ASTAZI...(12/18/09)

“Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mindrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se minie, nu se gindeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopere totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul”. 1Corinteni 12:

“Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sint o arama sunatoare sau un chimval zinganitor.” 1 Corinteni 13:1
………………
Cu ceva timp in urma am citit ca intregul univers , adica fiecare planeta in miscarea ei, produce o sumedenie de sunete, si impreuna planetele produc un fel de simfonie cereasca. Ingerii au cintat in Bethleem…si cinta si in cer. Muzica este o forma de slujire Lui Dumnezeu.

Noua oamenilor ni se cere sa-L iubim pe Dumnezeu si sa ne iubim unii pe altii. Este o porunca data de El…Versetele de mai sus spun ca daca nu iubesti, esti ca un instrument care face galagie .

Daca intregul Univers cinta…daca sint parte dintr-o simfonie universala…si daca sunetele care le scot eu sint doar o zanganeala…e clar pentru mine si pentru tot restul lumii ca nu am dragoste…

Eu am cam zanganit astazi. Ce melodie ai cintat tu?

1 comment:

Marta said...

'Cite limbi sti ? Eu am simtit pe pielea mea multa ta dragoste .Cintul tau este foarte armonios. Te iubesc.