12 April 2013

UN PROCES...NU O DESTINATIE...

( poate folosi cuiva...cine stie?)
Intr-un articol despre noii casatoriti ...http://www.focusonthefamily.com/marriage/the_early_years/becoming_one.aspx



... "Focus on the family" spunea urmatoarele:
…………...
Iata doua fraze favorite din cele pe care terapistii adesea le aud : "Daca doi devenind una inseamna ca eu trebuie sa dispar ca persona…uita de asa ceva!!!"

Daca simti si tu la fel, sa nu crezi ca esti singur sau ca situatia ta este fara speranta. Urmatoarele citate ilustreaza faptul ca perioada de ajustare de la a fi singur la a fi impreuna cu cineva este adesea complexa:

- " Am ajuns la concluzia ca gradul de dificultate in a combina doua vieti se afla undeva intre a modifica drumul unui uragan si a gasi o parcare in downtown Manhattan ". - Claire Cloninger

-" Imi place viata de casatorie. Este nemaipomenit de bine sa gasesti aceea persoana pe care sa vrei sa o tachinezi pentru restul vietii." Rita Rudner

Multe cupluri se minuneaza cum se pot amesteca doua personalitati si doua ambitii, dorinte si vise si sa devina …una? Incercind sa te ajustezi de la starea de liber la cea de partener poate fi dificil si poate duce la exasperare - dar este un proces" …spun ei…"si nicidecum o destinatie."

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.