28 April 2013

GINDURI DE PENSIONAR!!!...

Deci…sa vedem…! Esti pensionar si Guvernul American considera ca nu merita sa mai risipeasca asigurarea medicala pe tine ca si asa esti batrin si o sa mori. Ca sa construiesti un stat socialist si sa-l mentii trebuie sa fii tinar si in putere. Nu te mai uita in oglinda ca nu rezolvi nimic…ai imbatrinit si gata! No...ce faci acuma?

Pensionarii astia buclucasi, s-au organizat insa…si au dezvoltat un plan de actiune. Il traduc aici pentru voi…

"Daca ai 65 de ani sau mai mult, ti se da un pistol si 4 gloante. Ratia pentru fiecare pensionar trebuie sa fie folosita pentru 2 senatori si 2 reprezentativi... "(nu-mi scrieti comentarii urite ca nu eu am venit cu ideile astea…eu doar le traduc!!!)

Asta inseamna, ca eventual te vor baga la inchisoare: iar acolo…ai 3 mese pe zi asigurate, un acoperis sa nu te ploua, caldura, aer conditionat, si asistenta medicala de care ai nevoie la virsta ta!!! Daca ai probleme cu dantura nu te costa nimic (pe tine), daca-ti trebuie ochelari, o sa-ti procure ( statul plateste daca esti in inchisoare)…Televizor toata ziua, computer daca esti priceput la tehnologie, joci sah, carti…si sala de sport daca vrei un pic de exercitiu; avantaje nemaipomenite! Iti trebuie un sold nou, un genunchi ti-e paradit? Transplant de rinichi, plamini ? Probleme de inima? Toate astea sint acoperite de noul tau plan medical pe durata incarcerarii. Iar copiii te pot vizita cit de des le da inima s-o faca!!!

Si cine o platii cheltuielile astea? Cum cine? Acelasi guvern care ti-a spus mai dinainte ca esti prea batrin pentru anumite servicii medicale. Plus, ca din inchisoare nu te mai intreaba nimeni sa platesti taxele…Nu este America asta o tara grozava?

3 comments:

Sorin M. said...

E primăvară şi totul se re-crează...Ce spuneţi să ne recreem şi noi cu un un nou concurs?! Unul în care să lăsăm cuvintele să înflorească, să înmiresmeze : )

Rodica Botan said...

Am pus-o sus...

Marta said...

Azi valabil si pentru cei din Rominia .Un jurist spunea anii trecuti :asa ca......