14 November 2008

O Cescuta De Ceai Pentru Tati...

Intr-o zi mama mea nu era acasa si tatal meu avea grija de mine in lipsa ei. Primisem de la cineva un servici micut de ceai si asta era jucaria mea favorita.
Tatal meu era in sufragerie si era absorbit in vizionarea unor imagini de actualitati, cind i-am adus o cescuta mica de "ceai"…care de fapt era numai apa… Dupa inca citeva cescute de "ceai" si multe, multe laude pentru asa un ceai aromat, a venit si mama acasa.
Tatal meu, a facut-o sa astepte in sufragerie si sa ma vada cum il servesc eu cu ceai, pentruca ii spunea el mamei…"n-ai vazut ceva mai dragalas"…Mama a asteptat si …iacata-ma dupa colt cum vin pe hol cu cescuta de ceai pentru tata. S-a uitat la el zimbind pina a baut tot din cescuta si apoi…asa cum numai o mamica buna poate sa faca, l-a intrebat…???
"Dragul meu, ti-a trecut cumva prin minte ca singurul loc unde fetita noastra ajunge sa ia apa este…toaleta?"

4 comments:

Anonymous said...

Era apa din toaleta ???

v

Rodica Botan said...

...ai ghicit

Anonymous said...

Tare hazlie întâmplare! Ce nu face un tătic pentru prinţesa lui? Bea şi apa din toaletă!

Mi-am amintit de Mihai Găinuşă de la Cronica cărcotaşilor care spunea cum i-a dat sorei lui mai mici să bea apa din WC când au rămas singuri acasă, în copilaria lor.

Rodica Botan said...

am vazut odata la televizor o emisiune unde spuneau ca de fapt apa din wc este mai curata decit cea de la robinet...nu stiu cum au ajuns ei la concluzia aia...
Probabil ca au fost platiti de cei care vind apa la sticle...cine stie...cite gogomanii luam drept adevar in zilele noastre doar pentruca le-am auzit la televizor sau radio...