03 November 2008

Atentie Mici Proprietari ...!

Dintr-un unghi diferit…
Aceasta scrisoare a fost trimisa de patronul unui business in Birmingham - si nu conteaza pentru cine vrei sa votezi in urmatoarele zile…(adica miine), cred ca scrisoarea asta iti va limpezi mintea.

"Dragi proprietari de businesses,

Ca proprietar de business si avind vreo 30 de angajati, m-am resemnat la ideea ca Barack Obama va fi ales presedinte si ca taxele mele si alte impozite vor merge de-acuma in sus, mai mult ca niciodata. Ca sa compensez pentru aceste cresteri exagerate, am ajuns la concluzia ca , consumatorii vor trebui sa inghita o parte din aceasta suma enorma pe care va trebui sa o platesc, cam 8%. De asemenea va trebui sa dau afara vreo 6 dintre angajatii mei.

Asta m-a deranjat cumplit, pentruca totdeauna am considerat angajatii mei ca parte din familia mea, si acuma nu stiu cum am sa reusesc sa aleg care dintre ei va fi pe lista celor sase care trebuie sa plece. Asa ca m-am hotarit la urmatoarele:

ma voi duce in parcare si ma voi uita la masinile lor. Cei care vor avea actibilduri cu Obama vor fi primii pe care ii las fara lucru, in gindul ca , candidatul ales de dinsii le va rezolva toate problemele prin schimbarile ce le va face, oricum. Ca nu pot sa gasesc o alta forma mai corecta sa rezolv aceasta dilema .

Daca voi aveti vreo idee mai buna, va rog sa mi-o trimiteti. Si ma gindesc sa trimit scrisoarea asta tuturor prietenilor pe care ii mai am si care sint in aceeasi situatie.

Nu uitati sa mergeti miine sa sa votati. Si ginditi-va bine si cu cine!!!

2 comments:

Anonymous said...

Exemplul asta l-am luat si eu.

Rodica Botan said...

Am auzit si eu astazi vreo citiva pe aici...cine-si face, lui isi face!!!