29 November 2008

Despre Euthanasia!!!

Haleigh Poutre este o victima, o fetita abuzata si care aproape a ajuns sa fie omorita prin euthanasia, cind oficialii din Massachussetts si-au pierdut orice speranta cu privire la ea, dupa ce a intrat in coma. Astazi, Poutre, care a fost considerata “brain dead”, (cu creier mort) de doctori, continua sa faca progrese si clipul de video de mai jos o sa va arate progresele ce le face.

Mama lui Haleigh, Allison Avret a pierdut dreptul ei de mama dupa ce a abuzat-o fizic.. Poutre a fost pusa in foster home unde de asemenea a fost abuzata de parintii adoptivi. Mama ei adoptiva s-a sinucis dupa ce a devenit public faptul ca Poutre a fost abuzata atit de rau ca a trebuit sa fie pusa in spital.

Departamentul de Servicii Sociale a preluat cazul acestei fetite si cind ea a intrat in coma , agentia a cerut Tribunalului Suprem al Statului Massachusetts, sa le dea voie sa lichideze viata ei. Tocmai atunci Poutre a inceput sa raspunda insa.

Ea a primit terapie fizica si pentru a vorbi la Spitalul Franciscan de copii din Brighton.

Michelle Malkin, columnista de nivel national si pro-life columnista si blogger are un video nou despre aceasta fetita si eforturile ei de reabilitare.
………………………………………
Ea spune
” Aproape cu trei ani in urma, am inceput sa scriu despre Haleigh Poutre, aceasta fetita frumoasa care a fost aproape omorita in bataie de tatal ei vitreg.
Pusa pe un aparat de respirat si in comatoza, aproape ca a fost condamnata la moarte de expertii in medicina din Massachusetts, si de agentiile care ar trebui sa apere si sa protejze copii, in schimb au fost grabiti sa o declare a fi in stare de vegetala si vroiau sa scoata din priza aparatele care o ajutau sa stea in viata. Multumesc lui Dumnezeu ca , campania care s-a facut impotriva lor i-a oprit.

Acest ingeras binecuvintat a fost apoi hranit si ajutat inapoi la viata de un grup de terapisti minunati. Situatia ei a adus lumina in aceasta problema despre viata si dreptul la viata si pe undeva a ridicat aceasta problema la suprafata, si a facut-o mai vizibila….

Fata pe care aproape au omorit-o, isi scrie acum numele, se piaptana si maninca singura”.

Va indemn sa va uitati la clipul in care o sa vedeti ce progrese a facut aceasta fetita …si pe acest fond sa va ginditi ce inseamna euthanasia, si cum se va folosi!!!

http://www.lifenews.com/bio2641.html

No comments: