03 November 2008

Dintre Cei Condamnati...Fara Nici Un Drept De Aparare...

http://www.citizenlink.org/dailybroadcast/A000008451.cfm

Gianna Jessen , calatoreste in jurul lumii si lectureaza. Ea vorbeste impotriva avortului povestind despre propria ei experienta ca una care a supravietuit unui avort. Ea are cerebral palsy ca rezultat al procedurei de avort la care a fost supusa si in care s-a folosit o substanta alcalina salina. Dupa ce s-a nascut , doctorii au spus ca nu va putea sa mearga de-a busilea sau sa mearga in picioare niciodata. Astazi ea alearga marathonul…

Jill Stanek a fost o registered nurse (sora medicala) la Christ Hospital din Oak Lawn, Illinois. In 1999 cind a descoperit ca bebelasii care erau avortati si erau inca in viata, erau pusi intr-o camera unde se tineau cearceafurile de pat murdare si lasati acolo ca sa moara,ea a depus marturie in fata unui comitet al U.S. House pentru intocmirea unui act numit" Actul de protejare al copiilor nascuti in viata". Jill este o columnista pentru World Net Daily.com si o persoana care vorbeste pentru problemele pro-life (pentru -viata).
………………………………………………………………………………...

Gianna Jessen is a public speaker who travels around the world. She primarily speaks against abortion by sharing her personal story as an abortion survivor. Gianna has cerebral palsy as a result of the saline solution used during the abortion procedure, and after she was born, doctors predicted she would never crawl or walk. Today, she runs marathons.

Jill Stanek was a registered nurse at Christ Hospital in Oak Lawn, Ill., in 1999 when she discovered babies were being aborted alive and shelved to die in the soiled utility room. She testified in Illinois and before a U.S. House committee for the Born Alive Infants Protection Act. Jill is a columnist for WorldNetDaily.com and a public speaker on the pro-life issue.

No comments: