06 June 2010

Those troublesome Jews...

Intreaga lume este infuriata de blocada Israelului din Gaza. Turcia o denunta ca ilegala, inumana, barbara, etc. Iar U.N., ca de obicei se alatura asa cum face si restul lumii…si bineinteles Obama. Blocada este insa nu numai o treaba perfect rationala dar este si legala. Intreaga politica a Israelului de cind a fost infiintat micul lor stat a fost una de aparare, dat fiind ca mai bine de 4.000 de rachete au fost trimise din Gaza cu scopul de a distruge viata civila din Israel. Ceea ce face Israel, cu aceste blocade nu este altceva decit sa vegheze ca sa reduca sau eventual sa elimine aceste situatii. Este exact ce a facut Statele Unite in cel de al doilea razboi mondial cind a ingradit Germania si Japonia. Sau mai tirziu, cind a stat straja ca navele rusesti sa nu poata sa continue sa inarmeze Cuba comunista. Si cu toate astea, Israel este considerat astazi un fel de criminal, ca nu lasa pe palestinieni sa se inarmeze ca sa poata astfel sa continue sa-i terorizeze pe evrei.

Nu…turcii nu duceau gem pe piine palestinienilor. Israel este dispus sa primeasca in porturi tot ajutorul umanitar pentru Gaza, dar dupa ce il controleaza ca sa fie siguri ca nu este armament, si saptaminal evreii transporta in Gaza 10.000 de tone de bunuri pentru ei. Israel a oferit turcilor sa primeasca incarcatura in port…dar turcii au refuzat; pentruca asa cum marturisea Greta Berlin, miscarea lor nu era menita pentru ajutorul Gazei, ci pentru a rupe bariera Israelului…

Orice minte rationala ar gindii asa…numai ca lumea nu mai gindeste in termenii binelui si raului pe care odata , pe vremea cind mai aveam frica de Dumnezeu si cunostinta de poruncile Lui ii aveam. Cititi articolul  lui Charles Krauthammer dind link aici…
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/06/03/AR2010060304287.html

5 comments:

Alin Cristea said...

Dacă întreaga lume este înfuriată, de unde rezultă că blocada este rațională și legală?

Cine e buricul pămîntului care stabilește asta?

AICISIACUMACOLOCURAND said...

UN silences the truth about the
situation in Israel

http://www.youtube.com/watch?v=obUhOcTSD1I&feature=player_embedded

Rodica Botan said...

Aline, ti-am lasat commentul doar pt ca simt nevoia sa te obraznicesc. Sa-ti fie rusine!

Si apoi mai vroiam sa-ti spun ca nu esti TU buricul pamintului si aproape ca as fi dorit sa-ti spun unde sa iti bagi commentul...dar ma opresc aici. Nu raspunde ca nu te mai las sa-ti pui numele pe blog ...trebuia sa citesti articolul intreg cu restul de amanunte...Am crezut ca te-ai pocait !

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Our lives begin to end the day we become silent about things that matter." - Rev. Martin Luther King, Jr

Rodica Botan said...

Virginia...nu inteleg pe cei care sint crestini si care sint impotriva evreilor. Nu spune Biblia ca cine ii va binecuvinta va fi binecuvintat?