10 June 2010

CE ZICE "EL" DESPRE INGRIJORARE...

Sint in jurul tau ( zice Domnul ) , ca si o coaja de lumina. Prezenta Mea in viata ta este o promisiune, independenta de faptul ca tu o recunosti sau nu. Multe lucruri pot fi motiVul pentru care nu ma vezi- unul dintre vinovati este ingrijorarea. Copiii Mei accepta ingrijorarea ca un lucru indispensabil in viata. Dar in realitate, ingrijorarea este o forma de necredinta; este anatema pentru Mine.


Cine este la cirma vietii tale? Daca esti tu insuti…atunci cu adevarat ai motive sa te ingrijorezi. Dar daca sint Eu, atunci nu ai nevoie sa te ingrijorezi, caci ingrijorarea ta este contraproductiva. Cind incepi sa ai anxiety (ingrijorare) despre un anume lucru, spune-mi Mie ce te ingrijoreaza. Date un pic la o parte, si redirectioneaza-ti privirile catre Mine. Atunci Eu, ori am sa ma ocup de problema ori am sa-ti arat cum sa o rezolvi tu. In lumea asta veti avea probleme, de aceea - nu Ma pierde din privire.

Luca 12:22-31
Ioan 16:33

1 comment:

DORINA said...

Asa este .Frumoasa incurajare pentru noi toti.Si asa nu putem aduga nimic la ingrijoraile noastre caci dupa cum ne spune Cuvintul :ba ne adugam o multime de ginduri...si neliniste si cadem in extrema dificultatii cu multe urmari dar, mai zic sintem oameni....