29 June 2010

AMIN?

Miine este operatia lui Debby. Azi-dimineata ma rugam in drum spre lucru si citeva lucruri in mod deosebit mi-au venit in minte in timp ce ma rugam.

Faptul ca trebuie sa-I dau Lui Dumnezeu slava inainte de a veni cu cererile mele- lucru cunoscut. Dar azi-dimineata am realizat ca Dumnezeu nu vrea sa-I vorbesc de slava pe care i-au dat-o popoarele…sau ca intreg Universul ii cinta slava…ca El stie asta. Astazi i-am spus ca eu personal, din experientele mele cu El stiu ca merita toata slava…ca El pe mine m-a scos din gheara mortii nu odata, si pe mine m-a trecut atitea pustiuri …de mai multe ori. Si chiar acuma in economia asta proasta, ca si la evrei in calatoria prin desert, nu mi se rup incaltamintele si nu mi se termina mana…Doamne, iti multumesc ca esti minunat pentru mine; ca am vazut mina Ta puternica in viata mea.Iti multumesc ca m-ai ridicat, m-ai dus la han, si ai platit pretul pentru mine. Iti multumesc ca esti cine esti, ca esti unde esti si ca ai lasat ca Duhul Tau inca sa ma calauzeasca si sa ma mingiie…si Doamne…chiar acuma am mare nevoie de mingaierea Duhului Tau...

Apoi, sint asa de furioasa pe mine ca il las pe Satana de atitea ori sa-mi spuna de-ale lui. Nu stiu cum face dar se pune la urechea mea si-mi sopteste. Stie ca nu as asculta cine stie ce dracovenii de-ale lui, dar vine asa de decent si de inofensiv si informativ, cu ginduri care incep cu cuvintele…"dar daca?" N-am gasit nicaieri in Biblie cuvintele astea. Am gasit ca Domnul a zis si precum a zis asa s-a si facut, ca promisiunile Lui se implinesc, am gasit multe feluri de fraze…dar pe "dar daca" nu l-am intilnit. Atunci de ce nu realizez ca diavolul are o limba specifica a lui in care-mi vorbeste? Si cind incepe cu "dar daca"…de ce nu ma scutur ca si de ceva necurat?

Si un gind imi staruie in minte …Domnul Isus inca n-a trecut pe linga vreun bolnav fara sa-l vindece…Si asa am o dorinta sa treaca pe linga Deb…Uneori copiii bolnavi au fost adusi de parinti in fata Domnului…alteori prietenii si-au adus pe cei bolnavi - l-au pus pe unul chiar intr-o patura si l-au coborit prin acoperis drept in fata Domnului Isus -in casa unde era…

Oh…si eu vreau sa sparg orice acoperis ori bariere ar fi si sa o aduc pe Deb in fata Lui…Si va rog sa ma ajutati sa o cobor in rugaciune in fata Domnului…Contez pe voi ca ma veti ajuta…Data viitoare cind am sa va scriu…o sa va spun ce mi-a facut mie Domnul…Amin?

16 comments:

Cristina said...

AMIN! Ne rugam ca Domnul sa fie linga ea si El sa fie Mingaietorul ei.

Anonymous said...

Debbie e pe Maini bune; cele mai bune Maini o vor sustine, o vor mangaia si o vor vindeca. Fii plina de incredere, ca stii in Cine ai crezut!

Debora

viorica said...

"Cel ce v-a chemat este credincios si va face lucrul acesta .1Tesaloniceni 5;24.
Poate afara sa fie ceata ,dar inauntru trebuie sa straluceasca soarele .
Dumnezeu sa o binecuvinteze pe Deby cu insanatosire .

Marta said...

Am spus si eu Tatalui ca Debora are trbuinta de mina Lui.Pastrati-va credinta .Totul este sub controlul Lui.Am reusit sa sar intr-un picior sa-ti amintesc Rodica ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ... Si stiu ca tu Il iubesti . Fi tare si de acesta data .Domnul sa va binecuvinteze .
Marta

steve adams said...

Hey Debbie,
Yes tomorrow is a big day for us all. You in particular will be going through the majority of physical efforts while the rest of us will be focused emotionally. Collectively we are all spiritually involved and rightfully in the blessing of it. I want to tell you that you will be just fine. This is a time of rejuvenation and growth. While none of us knows what is going to happen in detail, we all know that it is in the hands of God. With that I encourage you to listen to Him and be mindful in prayer that He is control and has been all along. Sometimes we have to go through some things that we dread, dislike, despise and even hate. However it is through these times that God uses us the most through changing our character. Believe me you already have an abundance of that so imagine what will happen when God is through changing you to becomes an even greater tool in his spiritual and human characterizing toolbox. Oh what a pleasure and privilege that will be. So don't be concerned for any of this and by all means allow those who can help to do so with what God has given them to do. This is a new beginning granted to you in blessing after the experience to take that in hope and belief.

Again, you will be just fine and I look forward to spending time with you upon your recovery. Take the first couple of day for just you and only those so close to you it is though you are collectively one. Just keep in mind that it is recovery so take the time to care for yourself the same as you encourage others.

All my best to you in prayer,
Steve

rodica said...

Multumesc Cristina...Asa sa fie!!!

RODICA said...

Viorica multumesc...miine pe la amiaza...Doctorul cel bun va fi la lucru...

rodica said...

Debora ai dreptate- in miinile Lui binecuvintate am incredintat-o pe miine...Ma-ncred in El!!!

rodica said...

Tusa Marta, multumesc ca ai sarit intr-un picior ca sa ajungi la computer ...deseara la voi...sa te rogi pentru Deb. Multumesc!!!

rodica said...

Steve...Deb got the message. God bless you ...as allways your words of wisdom are highly appreciated. Thanks

A.Dama said...

Rodica,

Inca o data: sa plece frica! El e stapan, iar El a pus in noi o nadejde care nu insala. Daca mergi la lupta cu o arma slabuta, iar ceilalti au arme tari, ai vrea sa ai armele lor sau chiar mai bune, ca sa ii dobori.
Lui David i-a ajuns o pietricica. Totul e sa poarte ingerii pietricica la tinta. :)
Acum daca e mai mica decat un bob de mustar credinta, iar frica e cat un copac, bobul ala mic va fi destul sa dea la o parte copacul. :)
Va pupam de-aici si suntem cu inima foaaarte aproape de voi in aceste momente!

rodica said...

a.dama...aveam nevoie de felul tau autoritar...asa este. Miine goliat va fi invins!!! Dumnezeu sa te asculte...

AICISIACUMACOLOCURAND said...

8Doamne, Dumnezeul oştirilor, ascultă rugăciunea mea! Ia aminte, Dumnezeul lui Iacov! - (Oprire).
9Tu, care eşti scutul nostru, vezi, Dumnezeule, şi priveşte faţa unsului Tău!
Psalmul 84

Anonymous said...

ISAIA 41 10 amstiut de mult de operatie si aSEARA AM AVUT UN TIMP DE RUGACIUNE CU CITIVA FRATI SI NEAM RUGAT SI PENTRU DEBY. NINEL SI TANIA

viorica said...

Frumos, azi Goliat va fi invins.Doamne ajuta!

Anonymous said...

M-am alaturat si eu in rugaciune ptr Debbi.Sa ne punem toata nadejdea in Domnul ca El lucreaza, El raspunde la rugaciunea facuta cu credinta.Domnul este langa Debbi si trece impreuna cu ea prin toate problemele ei de sanatate.

Domnul sa va dea multa pace.