22 June 2010

MI-ERA ASA DE SETE...

....Carmen era grabita astazi...gata de slujire. Mi-a trimis in zbor citeva cuvinte ca stia ca si paharul meu era gol si mi-era sete...iata ce spune...
.................
Nu e interesant cum Domnul stie sa atinga inima exact acolo unde trebuie...??? Asa ca ma apuc serios "sa umplu pahare cu apa"; stiu eu un "Izvor special" si ma voi "duce" acolo unde El este insetat si in nevoi ...caci mi-ar place sa aud si eu :

" 34. Atunci Imparatul va zice celor de la dreapta Lui: "Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii.

35. Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit;

36. am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine."

37. Atunci cei neprihaniti Ii vor raspunde: "Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-Ti sete si Ti-am dat de ai baut?

38. Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat?

39. Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?"

40. Drept raspuns, Imparatul le va zice: "Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut." (Matei 25)

No comments: