16 June 2010

O NOUA CERERE...

Nu-i asa ca un necaz nu vine singur? Acum doua zile am aflat ca Estera Pernes, mama lui Danny, soacra fiicei mele, are cancer la glanda tiroida. O mica umflatura, pe care a aratat-o si anul trecut doctorului fara ca acestia sa se sesizeze in vreun fel. In curind vom sti data operatiei, cind o sa ii scoata partial sau pe de-a-ntregul aceasta glanda vitala. Este forma cea mai usoara de cancer si problema se rezolva prin inlaturarea glandei, urmata de un tratament cu hormoni pentru restul vietii …numai ca nimeni nu este dispus sa-si asocieze numele cu acest cuvint de proasta reputatie- c a n c e r.

Estera este insa plina de incredere, si asta nu este un lucru mic in imprejurari de felul acesta. Imi amintesc ca intr-o situatie similara am avut un comportament de care nu pot decit sa ma rusinez. Ea insa este tare si crede ca planul Lui Dumnezeu este totdeauna cel mai bun, si este gata sa primeasca tot ce vine de la El. Poate faptul ca se hraneste des si indelung din Cuvint sa aiba ceva de a face cu starea asta de pace si de bine, in mijlocul greutatilor ?

I-am cerut voie sa pun aceasta veste pe blog si sa va cer sa va rugati pentru ea. Mare putere are rugaciunea…si va pot marturisi multumindu-va totodata…in ultimele citeva zile am simtit ca am fost ridicata din starea jalnica in care m-am simtit saptamina trecuta gindindu-ma la operatie lui Deb.

Nu mult… citeva clipe va rog… rugati-va pentru ea ca sa ramina puternica in credinta ei si plina de speranta. Am sa-i arat comentariile… asa ca lasati citeva cuvinte mai jos…

Multumesc!

13 comments:

elena marin-alexe said...

Sa nu uite nici o clipa ca se numeste Estera si este o invingatoare ca si cea care a triumfat in Biblie. Ma voi ruga pt. ea si Domnul isi va face partea Lui.
Na dejdea este la El.Sa indraznim deci..

Liana Morar said...

Am aflat de curand ca o prietena de-a mea a ramas insarcinata dupa ani de chinuri si neputinta. Domnul este mare si bun si asta a fost o incurajare pentru mine.Multa sanatate si putere de la El celei care sufera!

AICISIACUMACOLOCURAND said...

http://www.youtube.com/watch?v=X68xmqpsXbM&feature=related

cella said...

Rodica,
mama mea a fost operata de troida acum 30 de ani.
Traieste si azi ... a ajuns la 71 de ani si de 5 ani e si vaduva.
Operatia in sine nu e foarte grea din cate am inteles, va fi mai greu dupa un pic ... insa DOmnul are lucrurile in control ... oricat de scapate din control ar pare.

kameluna said...

Estera, Dumnezeu iti va da puterea sa treci si prin acest cuptor si tot El iti va da izbânda. Eu, (si sunt convinsa ca si multi altii), ma voi ruga pentru tine, si sufletul meu va fi alturi de al tau. Dumnezeu sa te binecuvanteze si asteptam cu nerabdare vesti bune. Te imbratisez cu drag si iti doresc muuuultaaaa sanatate.

mihaela said...

si mama mea a fost operata de cancer de tiroida in urma cu aproape 20 de ani. Acum are peste 60 de ani, si este bine.
Multa sanatate si putere, Domnul are totul in control.

cherie said...

Ii doresc tarie si curaj.
Si eu am o prietena care nu are glanda tiroida si se trateaza cu pastile de foarte mult timp.
Cat despre cancer am doua prietene care au avut cancer la san, au scos sanii (amandoi) si sunt bine mersi...

Doina Spiridon said...

Doina Spiridon

Estera fii tare,si mama mea este operata de tiroida de cind avea 26 de ani.Ia zilnic hormoni din cutie si Slava Domnului are acum 75 de ani si este bine.
Cel mai bine este ca este fiica a Tatalui Ceresc.
Am inceput si voi continua sa ma rog pentru tine ca Domnul sa dea intelepciune si sa conduca mina medicilor.
Fii tare ca sintem linga tine prin rugaciunile pe care le inaltam cu credinta la Tronul de Har si de Indurare.

Doina Spiridon said...

Doina Spiridon

Estera fii tare,si mama mea este operata de tiroida de cind avea 26 de ani.Ia zilnic hormoni din cutie si Slava Domnului are acum 75 de ani si este bine.
Cel mai bine este ca este fiica a Tatalui Ceresc.
Am inceput si voi continua sa ma rog pentru tine ca Domnul sa dea intelepciune si sa conduca mina medicilor.
Fii tare ca sintem linga tine prin rugaciunile pe care le inaltam cu credinta la Tronul de Har si de Indurare.

Anonymous said...

Doamna Estera sa nu va pierdeti credinta!Eu am ajuns din intamplare pe acest blog.....sau nu, si m-am rugat pt dv sa va fie bine.Dumnezeu are grija de noi toti, puterea si mantuirea e la el.
Multa sanatate!!!!
Ionela

rodica said...

Va multumesc la toate si la toti...ati fost nemaipomenit de buni lasind aici comentariile voastre. Deocamdata i-am spus la telefon lui Estera ce ati scris...si stiti ceva? Faptul ca au mai trecut si altii pe acolo si sint ok este atit de incurajator. Duminica am sa merg sa-i arat la computer sa citeasca ea cu ochii ei aceste comentarii...Va multumeste din suflet si sa stiti ca este tare si credincioasa si cu adevarat un exemplu de rabdare si credinta. Aurul in foc se incearca...si Estera da dovada de un caracter puternic si o credinta ce nu se clatina. Inca odata mii de multumiri...pentru elena marin-alexe, Liana Mora, Cirginia, Cella, Kameluna, Mihaela,Cherie,Doina Spiridon, si Ionela. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru bunatatea voastra!!!

estera said...

Ma-am bucurat asa de mult cind am citit mesajul vostru si multumesc Domnului Isus pentru fiecare din voi care mi-ati scris. Dumnezeu Tatul sa va rasplateasca. Multumesc pentru suportul in rugaciune. Cind o sa stiu data operatie o sa va anunti.

Multumesc!
Estera P.

stefan said...

El poate,El poate,eu ştiu că poate...Crede numai!
Psalmii 33:22 ne îndeamnă
Doamne, fie îndurarea Ta peste noi după cum o nădăjduim noi de la Tine!